Ilah Brows gebruikt kapperstechnieken voor wenkbrauwen, waardoor gevorderde kleurtechnieken gebruikt kunnen worden.  Met de speciaal ontwikkelde stencils, wenkbrauwpoeders en threadingtechnieken is het mogelijk de perfecte vorm te creëren.  De unieke wenkbrauwextensions van Ilah brows bieden een oplossing voor te dunne of lege plekjes tussen de wenkbrauwen. De Ilahbrow behandelingen mogen alleen door salons gegevens worden die hier de officiele brow expert training voor gevolgd hebben. Beauty by Lisa is een van deze exclusieve salons in Nederland die de wenkbrauw behandelingen van Ilah brows mogen geven.

Ilah Brows wenkbrauw behandelingen

Brows to go! – 15 min
Shapen en modelleren door middel van threading en de Ilah Brows stencils en wenkbrauwpoeders. De kleur blijft minimaal 24 uur zitten en de vorm houdt tot 6 weken.
€15

Red Carpet Brow – 45 min
Shapen en modelleren met behulp van threading en de Ilah Brow stencils. De wenkbrauw wordt geverfd in de tint die het beste bij u past en uiteindelijk geperfectioneerd met een wenkbrauwpoeder. De ultieme kapperservaring voor wenkbrauwen.
€45

Express Eyebrow Extensions – 15 min
Valse, maar zachte en natuurlijk ogende mink haartjes worden gebruikt om kleine dunne/lege plekjes op te vullen en dunne wenkbrauwen een vollere uitstraling te geven.
€15

Eyebrow Extensions & Shape 
Valse, maar zachte en natuurlijk ogende mink haartjes worden gebruikt om dunne/lege plekjes op te vullen en dunne wenkbrauwen een vollere uitstraling te geven. De wenkbrauw wordt perfect in model gebracht door middel van threading en de Ilah Brows stencils. De tijdsduur van de behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid extensions die gezet moeten worden.
–       30 min, €30
–       40 min, €40
–       50 min, €45

Red Carpet Brow & Extensions – 45 min
De wenkbrauw wordt geverfd in de tint die het beste bij u past, daarna worden valse mink haartjes aangebracht om dunne/lege plekjes op te vullen en een vollere uitstraling te creëren. Hierna wordt de wenkbrauw perfect in model gebracht door middel van threading.
€45

Colour Correction Work

Oplichten wenkbrauwen tot 4 tinten lichter – 45 min
Het oplichten van de wenkbrauwen voor bijvoorbeeld klanten die van donker haar naar blond haar gaan en de wenkbrauwen ook willen aanpassen.
€45

Voorbehandeling wenkbrauw incl kleuren van de wenkbrauwen – 45 min
Geschikt voor blondines waarbij normaalgesproken een donkere tint niet lang houdt. Door deze behandeling blijft de verf veel beter en langer zitten.
€45