Dinsdag 14 juni 2016 12:19

De kracht van Dermalogica

Alles over wat Dermalogica zo bijzonder maakt

Ben je benieuwd naar de belangrijkste punten waarop Dermalogica en Dermalogica's huidexperts zich onderscheiden? Zoals de meeste van ons weten heeft Dermalogica prachtige producten zonder slechte ingrediënten die de huid afsluiten, irriteren of slechts verzorgen. Dermalogica is gericht op het verbeteren van de huidconditie. 

Persoonlijke aanpak: De behandeling en het advies wordt door de huidexpert gepersonaliseerd en wordt altijd afgestemd op de behoefte van de huid. Voordat de huidexpert te werk gaat, wordt er een Face Mapping gehouden op maar liefst 14 (!) zones. 

 Hoogwaardige producten: Dermalogica vermijdt ingrediënten die de huid kunnen uitdrogen en irriteren, zoals minerale oliën, syntetische kleurstoffen en parfum. 

 Experts: Iedere Dermalogica huidexpert neemt deel aan het expert programma. Naarmate er meer trainingen afgerond worden, bereik je een steeds hoger niveau met expert als hoogst mogelijke status. Wist je ook dat onze salonmedewerksters opgeleid zijn tot Dermalogica Experts?

 Kennis: Sinds het ontstaan van Dermalogica in 1986 staan educatie en onderzoek centraal.

 Concepten: Unieke concepten als Face Mapping®, Skin Bar® en microZone® treatments zijn Dermalogica's eigen. Dankzij deze concepten kunnen de adviezen en behandelingen optimaal gepersonaliseerd worden.