Lisa Hillen

Eigenaresse


Meegaand met de trend, werd wimperextensions al snel één van haar meest gepassioneerde bezigheden. Na een avontuur bij de Universiteit Leiden, richtte Lisa haar aandacht volledig op schoonheidssalon Beauty by Lisa en de bijbehorende groothandel en opleidingscentrum. Bij de opkomende wimper trend een aantal jaren geleden heeft deze meteen haar interesse gegrepen.
“Ogen zijn een belangrijk aandachtspunt voor vrouwelijke schoonheid. De mogelijkheid om te spelen met iemands oogopslag en gezichtsuitdrukking, zoals het creëren van een vollere oogopslag door zelf de lengte, dikte en krul van de wimperextension te kunnen bepalen, sprak mij meteen aan.”

Desi

Voor Desi is geen haar te veel met haar specialisatie in harsen. Zij is een expert op het gebied van Dermalogica en Neoderma. Voor gespecialiseerde behandelingen op het gebied van huidproblemen is Desi uw Acnè-specialist. Ook voor permanente make-up bent u bij Desi aan het juiste adres.

Pascalle

Pascalle is onze wellness specialiste en weet alles op het gebied van massages, huidverzorging en pedicure. Ook voor het zetten van alle microblading (permanente make-up) bent u bij Pascalle aan het juiste adres. Door haar vriendelijke en vrolijke karakter stelt zij u op uw gemak en laat u stralend de deur uitgaan.

Bente

Door Bente wordt u tot in de wimperpuntjes verzorgd. Met oog voor precisie zorgt zij dat elk wimpertje perfect in model zit. Ook wanneer uw uw handen eens lekker wilt laten verwennen met een manicure met aanvulling van Shellac of Vinylux bent u bij Bente aan het juiste adres.

Joyce

Met haar ervaring als schoonheidsspecialiste en enthousiasme voor het vak zorgt Joyce er met veel plezier voor dat u tot in de wimperpuntjes verzorgd naar huis gaat. Joyce adviseert de klanten van zowel de salon als de groothandel met alle plezier.

Simone

Met haar aanstekelijke lach zorgt de altijd vrolijke Simone er gegarandeerd voor dat u met een glimlach weer de deur uit gaat. Naast wimperstyliste ligt haar specialiteit ook bij de CND Shellac behandelingen. Daarnaast kunt u ook voor een gezond kleurtje bij Simone terecht voor Spray Tanning. 

Michelle

Michelle is een leuke gezellige veelzijdige medewerker bij ons in de salon. Wanneer u voor de juiste wimperstyling bij ons komt bent u onder andere bij Michelle aan het juiste adres. Naast wimperlifting is Michelle ook gespecialiseerd in wimperextensions.

Renske

Als dermalogica Expert weet Renske u van alles te vertellen over Dermalogica. Voor iedere behandeling op het gebied van huidverbetering kan Renske u informeren. Renske is onze Master Painter op het gebied van de shellac. Naast een mooi kleurtje kan renske ook een leuke subtiele creatie maken op uw nails.

Maud

Door haar gezellige persoonlijkheid stelt Maud u tijdens de schoonheidsbehandelingen die zij met Dermalogica en Neoderma uitvoert volledig op uw gemak. Daarnaast kan zij u ook voorzien van een mooie kleur met onze spray tan en oneindige wimpers met onze (Russian Volume) wimperextensions.

Liselotte

Met haar spontane welkom bent u gelijk op uw gemak bij Liselotte. Liselotte is Schoonheidsspecialiste met een specialisatie voor Acne en Bindweefsel massage. Daarnaast is Liselotte gespecialiseerd op het gebied van wimper- en wenkbrauwstyling.

Kirsten

De lieve en vriendelijke Kirsten is op onze locatie in Zoetermeer aanwezig om u warm te verwelkomen en zet graag wat te drinken voor u klaar. Een warm ontvangst is uiteraard een hele belangrijke factor binnen onze organisatie.

Felicia

Felicia is de duizendpoot van de organisatie. Naast het vervullen van belangrijke taken in de groothandel, is zij een getrainde acne specialiste en Dermalogica & Neoderma Expert. Door haar brede kennis en ervaring in de schoonheidsbranche kan zij al uw vragen beantwoorden en wensen vervullen.