Lisa Hillen

Eigenaresse


Meegaand met de trend, werd wimperextensions al snel één van haar meest gepassioneerde bezigheden. Na een avontuur bij de Universiteit Leiden, richtte Lisa haar aandacht volledig op schoonheidssalon Beauty by Lisa en de bijbehorende groothandel en opleidingscentrum. Bij de opkomende wimper trend een aantal jaren geleden heeft deze meteen haar interesse gegrepen.
“Ogen zijn een belangrijk aandachtspunt voor vrouwelijke schoonheid. De mogelijkheid om te spelen met iemands oogopslag en gezichtsuitdrukking, zoals het creëren van een vollere oogopslag door zelf de lengte, dikte en krul van de wimperextension te kunnen bepalen, sprak me meteen aan.”

Melinda

Melinda heeft brede ervaring in de schoonheids- en wellnessbranche. Door haar brede scholing kan ze u van top tot teen verzorgd naar huis laten gaan. Melinda heeft veel ervaring op gebied van Pedicure en is Expert van Dermalogica. Melinda is gespecialiseerd in Microblading en heeft zelfs internationale trainingen gevolgd.

Patricia

Met haar aanstekelijke lach zorgt de altijd vrolijke Patricia er gegarandeerd voor dat u met een glimlach weer de deur uit gaat. Naast wimperstyliste ligt haar specialiteit bij pedicure en huidverzorging. Ook is ze getraind en gecertificeerd Dermalogica specialiste en voorziet ze u graag van een passend advies dat volledig aangepast is op uw huid.

Luna

Luna is een van onze gedreven wimperstyliste en zorgt er graag voor dat uw wimpers tot in de wimperpuntjes verzorgd zijn. Gezonde, verzorgde voeten zijn uiteraard ook erg belangrijk, dat weet Luna als geen ander. Haar specialisatie ligt bij Pedicure. Met plezier zorgt ze ervoor dat uw voeten gezond blijven en verhelpt ze eventuele ongemakken.

Esmee

Esmee doet de behandelingen op het gebied van schoonheid en verzorging met veel plezier. Zij is een gedreven wimperstyliste en Dermalogica huidexpert. U bent bij haar in goede handen voor een passende behandeling en aansluitend advies. Esmee is een van onze Microblading specialisten.

Pascalle

Pascalle is onze wellness specialiste en weet alles op het gebied van massages, huidverzorging en pedicure. Ook voor het zetten van alle soorten wimperextensions bent u bij Pascalle aan het juiste adres. Door haar vriendelijke en vrolijke karakter stelt zij u op uw gemak en laat u stralend de deur uitgaan.

Bente

Door Bente wordt u tot in de wimperpuntjes verzorgd. Met oog voor precisie zorgt zij dat elk wimpertje perfect in model zit. Ook wanneer uw uw handen eens lekker wilt laten verwennen met een manicure met aanvulling van Shellac of Vinylux bent u bij Bente aan het juiste adres.

Joyce

Met haar ervaring als schoonheidsspecialiste en enthousiasme voor het vak zorgt Joyce er met veel plezier voor dat u tot in de wimperpuntjes verzorgd naar huis gaat. Joyce adviseert de klanten van zowel de salon als de groothandel met alle plezier.

Felicia

Felicia is de duizendpoot van de organisatie. Naast het vervullen van belangrijke taken in de groothandel, is zij een getrainde acne specialiste en Dermalogica & Neoderma Expert. Door haar brede kennis en ervaring in de schoonheidsbranche kan zij al uw vragen beantwoorden en wensen vervullen.

Desi

Voor Desi is geen haar te veel met haar specialisatie in harsen. Zij is een gecertificeerd Dermalogica en Neoderma specialiste. Daarnaast kunt u ook voor een gezond kleurtje bij Desi terecht voor Spray Tanning. Dankzij haar enthausiaste voelt u zich goed op uw gemak.

Sascha

Door haar rustige en kalmerende persoonlijkheid brengt Sascha u naar een ander oort tijdens de schoonheidsbehandelingen die zij met Dermalogica en Neoderma uitvoert. Daarnaast kan zij u ook voorzien van een mooie kleur met onze spray tan en oneindige wimpers met onze wimperextensions of Russian Volume Lashes.

Kirsten

De lieve en vriendelijke Kirsten is op onze locatie in Zoetermeer aanwezig om u warm te verwelkomen en zet graag wat te drinken voor u klaar. Een warm ontvangst is uiteraard een hele belangrijke factor binnen onze organisatie.