SHELLAC BEHANDELING

Laat uw nagels mooi verzorgen met een van onze nagelbehandelingen.
Onze stylistes bieden u verschillende soorten behandelingen aan op het gebied van nagels:

 

Shellac

Het is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. De Shellac van CND blijft 14+ dagen mooi en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. Deze gelpolish verstevigt uw nagels en geeft een perfecte mooie glans. Het fijne is dat de lak zo geformuleerd is, dat er kanaaltjes in zitten die ervoor zorgen dat de eigen nagel kan ademen en niet verkleurd, dunner wordt of beschadigd.
Deze power polish is te verwijderen zonder vijl, waardoor er geen laagje van de eigen nagelplaat gevijld hoeft te worden.

CND Shellac is door de Readers Choice Award meerdere keren uitgeroepen tot het beste gel polish product ter wereld. U kunt bij ons kiezen uit een collectie van diverse mooie kleuren als bijvoorbeeld de chique rode 'Red Baroness' of de zacht roze 'Clearly Pink' kleur. Shellac kan zowel op de nagels van de handen als op de nagels van de voeten worden aangebracht. Het resultaat van een shellacbehandeling is sterke, gekleurde en glanzende nagels die wekenlang mooi blijven.
 

Gellak - Gelish

Naast shellac werken wij ook met het merk Gelish, Gelish is een gellak welke ook volledig afgeweekt kan worden en de natuurlijke nagel niet beschadigd.

Voordelen van Shellac / Gelish

 • Blijft 14 - 21 dagen mooi!
 • Zorgt voor een ultra strakke en gladde look
 • Goed bestand tegen dagelijks gebruik
 • Het wordt aangebracht als lak
 • Ook geschrikt voor gel en acrylnagels
 • Voelt aan als gelnagels
 • Verwijderen zonder te vijlen
 • Hypoallergeen
 • Staat ook mooi op teennagels
 • Lange behandelingstijden zijn verleden tijd
 • Geen droogtijd

BIAB - rubberbase

BIAB staat voor ‘Builder in a Bottle’. BIAB nagels zitten tussen gellak en acrylnagels in. BIAB nagels zijn dikker dan gellak, maar dunner dan acryl nagels. Acrylnagels zijn soms beschadigend voor de eigen nagels en moet eraf gevijld worden. Gellak blijft niet altijd 2-3 weken zitten. BIAB nails zijn daarom de perfecte combinatie van acrylnagels en gellak. BIAB nails zijn verstevigend en voelen dikker aan, maar toch kun je het van je nagels afsoaken, zonder dat je je nagels hoeft te vijlen. Daarom zijn BIAB nagels niet slecht voor je eigen nagels.

Door de flexibele formule van de gel, kan de nagellak moeiteloos meebuigen met bewegingen van je natuurlijke nagel, waardoor er geen barsten of breuken ontstaan. Daarnaast is de formule van BIAB nagels bijzonder, omdat het een primer en base in 1 is. Ook geeft BIAB geeft jouw natuurlijke nagels de kans om te groeien.

Rubberbase is ook een BIAB product. Wij hebben verschillende kleuren rubberbase en dit geeft een mooie natuurlijke look. Ook kan iedere gewenste Shellac-/ Gellak-kleur over de rubber base aangebracht worden.

Beauty by Lisa heeft hele mooie nail art mogelijkheden verdeeld in verschillende levels:

Level 1; zoals stipje, folie, steentje op de nagel etc.
Level 2; zoals hartje, glitters, meer stipjes, bloementjes sticker etc.
Level 3; zoals wolkjes, dieren, dierenprint, ombre etc.
Level 4; zoals vlammetjes, fruit, ogen, gezichtjes etc.

 

CND expert shellac behandeling:

Iedereen die bij ons werkt is een gecertificeerde CND nagelstyliste. Onze CND experts hebben al jaren lange ervaring. Door deze lange ervaring toveren zij uw nagels in een handomdraai om in een prachtige creatie. Dit betekend ook dat de behandeltijd wat korter is. Onze experts zijn ook gespecialiseerd in alle levels van de nail art.

 

CND shellac behandeling:

Onze CND nagelstylistes kunnen als geen ander uw nagels laten stralen. Zij kunnen u perfect adviseren in de beste kleur keuze voor uw nagels. Dit doen zij met uiterste precisie en de behandeltijd zal iets langer zijn dan een expert. Onze nagelstylistes zijn gemiddeld gespecialiseerd in nail art t/m level 2.

Biab Nails Beauty by Lisa


* Wanneer u voor een Shellac behandeling komt en u heeft nog product op de nagels, dan moet u het verwijderen apart toevoegen.