PEDICURE & FOOTSPA

De voeten hebben veel te verduren. Ze zitten constant in een warme en gesloten omgeving en door werken, intensief sporten of verkeerde schoenen kan je pijnlijke voeten krijgen. Laat je voeten daarom eens goed verwennen door onze pedicures!  

Heb je last van ongemakken zoals te veel eelt, kloven, likdoorns of nagelproblemen? Laat deze problemen niet te lang wachten en onderhoud de voeten door een pedicure. De pedicure kan de oorzaak van jouw voetproblemen vaststellen en de klachten verminderen.
 

KEUZE UIT 5 BEHANDELINGEN

Tijdens de behandeling geeft onze pedicure jouw voeten de behandeling die ze nodig hebben om ervoor te zorgen dat jouw voeten goed in vorm blijven. De behandeling wordt persoonlijk aangepast naar jouw eigen wensen. Er is keuze uit verschillende pedicures en Foot Spa’s. Het verschil met de Foot Spa en pedicure is dat er bij de Foot Spa (cosmetische voetverzorging) geen apparatuur wordt gebruikt. Een pedicure is een meer medische behandeling waarbij er echt aandacht besteed wordt aan de problemen bij de voeten.


Pedicures

Mini pedi (25 min)
Een korte behandeling met alle nodige handelingen wat betreft de voetverzorging, het verzorgen van de nagels, de nagelriemen en het frezen van de voet.
Voor de klant met weinig eelt of problemen aan de voeten.
 
Basic pedi (35 min)
Bij deze behandeling heeft de pedicure meer tijd en kunnen we de aandacht besteden aan eelt, kloven, likdoorns en of nagelproblemen.
 
Luxe pedi (50 min)
Als je de voeten net iets meer wilt verwennen, kies dan voor de luxe-pedi met heerlijke massage. Zou je graag wat extra aandacht willen voor een specifiek onderdeel van de voeten, dan kan dit in overleg met onze pedicure.
Naast de pedicure behandeling is dit ook een heerlijke wellness voor de voeten.


Footspa

Quick Foot Spa (20 min)
Een fijn verwenmomentje voor jouw voeten. De voeten krijgen een voetenbadje, scrub en de nagelriemen worden verzorgd. De nagelverzorging zit hier niet bij inbegrepen.
 
Basic Foot Spa (30 min)
De Basic Foot Spa is een heerlijke verzorging voor zowel nagels en voeten. De nagelriemen worden verzorgd, de nagels geknipt en de voeten krijgen een voetenbadje en scrub.
 

*Uiteraard zijn al onze voetbehandelingen aan te vullen met het lakken van de nagels met "gewone" lak of Shellac.