MANICURE

Na een manicure bij Beauty by Lisa bent u representatief in ieder omgeving. Verzorgde nagels zien er mooi uit en voelen plezierig zacht en glad aan. Onze specialiste verzorgt uw huid, nagelriemen en nagels en maakt de behandeling af met een fraaie lak of french manicure.

CND Shellac
Shellac is geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie. De nieuwste techniek op het gebied van nagelstyling. Geen normale nagellak, maar ook geen gel. Een lak die niet loslaat en die zorgt voor een langdurige glans.

 

Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, afgebladderde nagels, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn. Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels. Een bijkomend voordeel is dat shellac direct droog is na de behandeling, dus beschadiging door bijvoorbeeld sleutels is onmogelijk.

 

CND Vinylux
Vinylux is een twee-stappen polish systeem bestaande uit Vinylux Weekly Polish (met een ingebouwde basecoat) en de speciale “Weekly Top Coat”. Dus ook erg makkelijk voor thuisgebruik. U heeft hier geen UV-lamp voor nodig.
De toplaag wordt hard bij blootstelling aan natuurlijk licht, zodat er geen stukjes afbreken of krassen ontstaan gedurende ten minste 7+ dagen. Vinylux droogt in slechts acht minuten.
De CND Vinylux kleuren zijn identiek aan CND Shellac tinten, waardoor je makkelijk een oudere CND Shellac behandeling kan bijwerken.

CND Junior Stylist
De Shellac behandeling kan ook uitgevoerd worden door een van onze Junior Stylisten. De Junior Stylisten hebben de trainingen van CND Shellac uitvoerig gevolgd, maar zijn nog nieuw in het werkveld. Hierdoor kan het zijn dat onze stylist er iets langer over doet (max 15 minuten) en bieden wij de behandeling tegen een scherpere prijs aan. 
* Tip: Dit is ook eventueel een mooie introductie als u nog niet bekend bent met de behandeling.

Wij hebben alle kleuren (140+) om uw manicure mee uit te breiden!