DE KLASSIEKER EÉN-OP-ÉÉN WIMPEREXTENSIONS

Bij Beauty by Lisa geloven wij dat je een goed recept niet moet veranderen, maar moet koesteren. De klassieke één-op-één wimperextensions zijn de oorsprong van deze enorme beautytrend én tevens die van Beauty by Lisa. Bij deze wimperextension techniek wordt er op iedere eigen wimpertje een extension geplaatst. Dit creëert een natuurlijk effect waardoor je een sprekende oogopslag krijgt.

Prijzen één-op-één wimperextensions
Refill binnen een week – 30 min | €28
Refill binnen 2 weken – 45 min | €38
Refill binnen 3 weken – 60 min | €48
Nieuwe set wimperextensions – 90 min | €120
 

IDEAAL VOOR DE POWERVROUW MET WEINIG TIJD

Waar jij jouw power uitstraalt bepaal jij helemaal zelf; op het drukke kantoor, een tropisch warme vakantie of in een regenachtige winkelstraat. Met prachtige wimperextensions of een wimper lift ben je voor iedere uitdaging bestemd! Hierdoor wordt je iedere ochtend wakker met mooie wimpers en een sprekende oogopslag.
 

GARANT VOOR KWALITEIT

Onze producten zijn van hoge kwaliteit en zijn bewezen onschadelijk voor de eigen, natuurlijke wimpers. Door de hoge kwaliteit ogen de wimperextensions natuurlijk en voelen ze zacht aan. Het team van Beauty by Lisa bestaat uit gediplomeerde specialistes die niet kunnen wachten om jou met prachtige wimpers en een brede glimlach de salon uit te stappen.
 

COMBINEER JOUW BEHANDELING!

Wil jij een snel, maar uitgebreid schoonheidsslaapje? Bij ons kun je ook terecht voor combi-behandelingen. Dit betekend dat je tijdens de wimperbehandeling ook een andere behandeling kan laten uitvoeren. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen uit Shellac, Vinylux, manicure, pedicure en tanden bleken.