Microdermabrasie met de Bio-Hydroderm Trinity™

Bio-Hydroderm Trinity™ is de nieuwe generatie geavanceerde microdermabrasie-technologie. Met microdermabrasie wordt de huid geëxfolieerd zonder te irriteren, terwijl de huid ook wordt gevoed met een hydraterende- en huidcorrigerende toner. Het resultaat is een gladde, grondig geëxfolieerde, gehydrateerde en jeugdig ogende huid.

De Bio-Hydroderm Trinity™:
-          Zorgt voor grondige exfoliatie aangepast aan uw huidconditie en huidtype
-          Vermindert fijne lijntjes en rimpels voor een jeugdiger uiterlijk
-          Verjongt en hydrateert de vermoeide, verouderde en vochtarme huid
-          Bevordert de teint en regenereert collageen en nieuwe celproductie
-          Behandelt de huid die gevoelig is voor acne en verzacht en vervaagd
de bestaande acne-littekens tegelijkertijd.
 
De juiste oplossing voor uw huid conditie wordt geselecteerd door de behandelaar. Dit houdt in: verjongende oplossingen om huidveroudering tegen te gaan, een antiseptische formule voor een vette huid of huid met acne of een verhelderende oplossing om pigmentatie en een niet egale teint aan te pakken. Het exfoliatieproces zal de celvernieuwing bevorderen, een doffe, droge huid hydrateren, ontstekingen verminderen en de balans van olie en talg in de huid regelen. De exfoliatie is comfortabel en niet-irriterend.

Hydrodermabrasie: ongeëvenaarde resultaten bij klinische exfoliatie
 
Hydrodermabrasie combineert de doeltreffendheid van microdermabrasie met een nieuwere, geavanceerdere behandelingsmodus die verder gaat dan de mogelijkheden van traditionele microdermabrasie. De Bio-Hydroderm Trinity™ technologie lift de huid zachtjes om het zo in contact te brengen met de speciaal ontworpen schijf omhuld met diamant, in plaats van losse korundkristallen op het huidoppervlak te gebruiken. De gebruikte schijf is afhankelijk van het vereiste niveau van exfoliatie. Tijdens het exfoliatieproces wordt de huid tevens gekoeld, gevoed en gehydrateerd gedurende de behandeling.
 
Het resultaat is een gladde, grondig geëxfolieerde, gehydrateerde en stralende huid zonder de irritatie die soms gepaard gaat met microdermabrasie. In tegenstelling tot microdermabrasie is de hydrodermabrasie op maat gemaakt en geschikt voor alle huidtypen (inclusief de gevoelige huid) en de behandelingen kunnen wekelijks of twee keer per maand worden uitgevoerd voor uitstekende anti-aging en huidcorrigerende resultaten.
 
De Bio-Hydroderm Trinity ™ behandelingen overstijgen het niveau van tevredenheid over de verwachte resultaten van de standaard microdermabrasie.