Het team van Beauty by Lisa

Lisa Hillen

Eigenaresse

Meegaand met de trend, werd wimperextensions al snel één van haar meest gepassioneerde bezigheden. Na een avontuur bij de Universiteit Leiden, richtte Lisa haar aandacht volledig op schoonheidssalon Beauty by Lisa en de bijbehorende groothandel en opleidingscentrum. Bij de opkomende wimper trend een aantal jaren geleden heeft deze meteen haar interesse gegrepen.
“Ogen zijn een belangrijk aandachtspunt voor vrouwelijke schoonheid. De mogelijkheid om te spelen met iemands oogopslag en gezichtsuitdrukking, zoals het creëren van een vollere oogopslag door zelf de lengte, dikte en krul van de wimperextension te kunnen bepalen, sprak mij meteen aan.”

Liselotte

Liselotte een van onze schoonheidsspecialistes die gespecialiseerd is in ance behandelingen, welke o.a. vergoed worden door uw zorgverzekering.
Een van onse specialiste in pedicure en voetverzorging is Liselotte. Daarnaast kunt u met wensen voor lichaamsbehandelingen ook bij haar terecht, zoals voor cryolipolyse en enderology LPG.

Ruth

Ruth vindt je met haar mooie lach, wisselend in Den Haag en Zoetermeer. Zij kan u voorzien van Shellac, wimperextensions en lash lift. Ze heeft een fijne motoriek en precisie werk is helemaal voor haar weggelegd. Ook is Ruth volop in training om de microblading te gaan uitvoeren om binnenkort iedereen van mooie wenkbrauwen gaan voorzien.

Tess

Als Dermalogica skin expert kunt u bij Tess terecht voor een heerlijke behandeling en passend huidadvies.
Met haar lieve karakter heet zij u van harte welkom in onze beide salons in Den haag. Voor een goed CND Shellac kleuradvies bent u bij Tess op juiste adres, Wist u dat tess met alle kleuren van CND Shellac bekend is, 150+ kleuren. Deze allrounder is van alle markten thuis. Cryolipolyse, endermologie, wimperextensions, She can do it all!

Pascalle

Pascalle is onze wellness specialiste en weet alles op het gebied van massages, huidverzorging en pedicure. Ook voor het zetten van alle microblading (permanente make-up) bent u bij Pascalle aan het juiste adres. Door haar vriendelijke en vrolijke karakter stelt zij u op uw gemak en laat u stralend de deur uitgaan

Bente

Door Bente wordt u tot in de wimper puntjes verzorgd. Met oog voor precisie zet zij een perfecte nieuwe set russian volume. Voor een stralend huidadvies staat Bente u te woord in Den Haag en Zoetermeer. Voor Shellac en lash lift bent u ook bij haar op het juiste adres. Wilt u een mooie zomers tan? Is spray tan door Bente het juiste om te doen.

 

Iris

Iris ontvangt u op de Willem de Zwijgerlaan met een vlotte babbel. Het is altijd gezellig bij Iris op de stoel als zij uw wimpers of nagels mooi maakt.

Als huidspecialiste kunt u goed advies krijgen en genieten van heerlijke facial. Mede is Iris één van onze Cryolipolyse specialiste.

Simone

Met haar aanstekelijke lach zorgt de altijd vrolijke Simone er gegarandeerd voor dat u met een lach de deur uit gaat. Onze wimperextension master heeft zich gespecialiseerd in de one by one wimperextensions en de russian volume. Ook is Simone Dermalogica huidexpert. Voor een persoonlijk huidadvies kunt u bij haar terecht op de Laan van Meerdervoort.

Renske

Als dermalogica Expert weet Renske u van alles te vertellen over Dermalogica. Voor iedere behandeling op het gebied van huidverbetering kan Renske u informeren. Renske is onze Master Painter op het gebied van de shellac. Naast een mooi kleurtje kan renske ook een leuke subtiele creatie maken op uw nails.

Kaya

Vanuit de wellness is Kaya bij ons komen werken. Masseren doet ze met veel plezier. Iedereen gaat relaxt naar huis. Als de rust zelve voorziet ze de klanten van wimperextensions en cnd shellac. Kaya is gecertifieerd huidspecialiste van Dermalogica en geeft u een passend huidadvies bij de dermalogica skin facials. U kunt Kaya vinden op onze locaties in Den Haag (Willem de Zwijgerlaan) en Zoetermeer.

Bobbie

Onze altijd vrolijke en gezellige Bobbie is bij ons specialist in Lash lift en shellac. Daarnaast kunt u ook bij haar terecht voor prachtige 1 op 1 wimperextensions. Gegarandeerd dat door Bobbie naar huis gaat met een lach en uiterst verzorgd. Door haar enthousiasme en vrolijke karakter maakt ze ieders dag helemaal goed.

Bente

Naast dat ze allround schoonheidsspecialiste is, is ze op dit moment bezig met de opleiding huidtherapie. Bente is op zondag te vinden op de Willem de Zwijgerlaan. Met altijd vrolijke kleurencombinaties op haar nagels helpt zij iedere Cnd shellac klant. Ze geeft hier daarom ook in de leukste kleuradviezen. Lash lifting is Bente haar andere specialiteit, ze zet bij iedereen de perfecte wimperkrul.

Lies

Onze bezige bij in de salon. Van alle markten thuis, veel achter de schermen bezig met de marketing en communicatie. In Zoetermeer kan ze telefonisch al uw persoonlijke vragen beantwoorden. Ook laat Lies u tiptop verzorgd de deur uit gaan met al haar specialisaties o.a. microneelding, wimperextensions, Dermalogica specialist en brow vitamin.

Kirsten

Kirsten is op onze locatie in Zoetermeer aanwezig om u warm te verwelkomen en zet graag wat te drinken voor u klaar. Een warm ontvangst is uiteraard een hele belangrijke factor binnen onze organisatie. Naast behandelingen die Kirsten uit voert in onze salon beheert kirsten ook ons agendasysteem.