Het team van Beauty by Lisa

Lisa Hillen

Eigenaresse

Meegaand met de trend, werd wimperextensions al snel één van haar meest gepassioneerde bezigheden. Na een avontuur bij de Universiteit Leiden, richtte Lisa haar aandacht volledig op schoonheidssalon Beauty by Lisa en de bijbehorende groothandel en opleidingscentrum. Bij de opkomende wimper trend een aantal jaren geleden heeft deze meteen haar interesse gegrepen.
“Ogen zijn een belangrijk aandachtspunt voor vrouwelijke schoonheid. De mogelijkheid om te spelen met iemands oogopslag en gezichtsuitdrukking, zoals het creëren van een vollere oogopslag door zelf de lengte, dikte en krul van de wimperextension te kunnen bepalen, sprak mij meteen aan.”

Lisa Hillen Beauty by Lisa

Lisa

Lisa richt zich sinds meer dan 7 jaar op de permanente make-up met name voor de wenkbrauwen. Door het volgen van nationale en internationale trainingen zorgen wij voor de nieuwste techniek en de laatste innovaties op het gebied van beauty. Ook andere behandelingen worden met regelmaat nog uitgevoerd door Lisa, maar een groot deel van de tijd gaat ook naar de management en organisatie van het bedrijf. Lisa is al meer dan 13 jaar actief in de schoonheidsbranche.
Lisa hecht veel waarde aan de praktische vaardigheden en het gezellige klantcontact, dus dit zal zij altijd behouden.

Barbara van der Bilt Misdorp Beauty by Lisa

Barbara

Barbara is een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Al meer dan 8 jaar maakt Barbara deel uit van ons team bij Beauty by Lisa en is zij werkaam op ons kantoor in Zoetermeer. Barbara regelt alles van A tot Z op het gebied van logistiek en administratie. Naast de salons heeft Beauty by Lisa ook een groothandel en opleidingscentrum, waarbij Barbara alles op het gebied van debiteuren en crediteuren regelt. Barbara voert zelf geen behandelingen bij klanten uit, echter heeft Barbara alle ervaring en kennis van onze behandelingen door het zelf ervaren hiervan.
Advies kan Barbara u dan ook zeker geven.

Liselotte Nieuwenhuis Beauty by Lisa

Liselotte

Liselotte is de manager op onze locatie in Den Haag. Liselotte maakt al meer dan 6 jaar deel uit van ons team in Den Haag. Liselotte is een van onze acné specialisten welke o.a. vergoed worden door uw zorgverzekering, tevens is ze een van onze Dermalogica experts.Wilt u een een lekkere pedicure? Dan zit u bij onze pedicure Liselotte goed! Daarnaast kunt u met wensen voor lichaamsbehandelingen ook bij haar terecht, zoals voor cryolipolyse en LPG. Ook uw wimpers en wenkbrauwen tovert ze binnen een handomdraai om! Liselotte is een echte duizendpoot qua vaardigheden en specialisaties.

Lies

Lies maakt al bijna 5 jaar deel uit van ons Beauty by Lisa team en is van alle markten thuis en bijna altijd te vinden bij ons in Zoetermeer. Ze is veel achter de schermen bezig en doet van alles. Als u naar onze salon belt is de kans groot dat u Lies aan de telefoon krijgt. Lies is niet vaak aanwezig in de salon maar als ze er is laat ze u tiptop verzorgd de deur uit gaan met o.a. microneelding, wimperextensions of een verzorgde huid als een van onze Dermalogica specialisten.
Voor onze groothandel verzorgt Lies allerlei trainingen op het gebieg van Beauty voor zowel onze salon dames als door andere salons in Nederland. een ware specialist op het gebied van beauty!

Pascalle

Pascalle is afwisselend te vinden op beide locaties. Zij is de manager van onze locatie in Zoetermeer en deels op de locatie in Den Haag. Pascalle maakt al bijna 8 jaar deel uit van ons team. Altijd al perfecte wenkbrauwen willen hebben als u opstaat? Dan zit u bij onze ‘brow-a-holic’ Pascalle goed! Deze pmu / microblading specialist laat u met de wenkbrauwen waar u altijd al van gedroomd heeft de deur uit gaan. Ook is pascalle gespecialiseerd in andere onderdelen van Permanente Make-up (PMU) zoals eyeliner en powder / ombre brows.
Daarnaast is Pascalle ook schoonheidsspecialiste en pedicure.

Demi

Demi werkt op onze locatie in Den Haag. Demi maakt al bijna 4 jaar deel uit van ons team in Den Haag. Zij is specialist op het gebied van wimperlifting en wimperextentions en Volume wimpers. Voor een heerlijke footspa zit u bij Demi gegarandeerd goed! Lichaamsbehandelingen is een favoriet onderdeel van Demi, zo kan zij u helpen met afslanken of contour veranderingen door midel van derverse apparatuur zoals Cryolipolyse en LPG Endermologie.
Ook kan Demi uw nagels voorzien van een heerlijke manicure en een prachtige Shellac / gelish kleur of Biab nagelversteviging!

Danneke - Beauty by Lisa

Danneke

Danneke heeft een opleiding marketing en communicatie gedaan en regelt alles op het gebied van social media voor onze salons. Met Danneke haar creativiteit zorgt zij dat onze social medias voorzien zijn van mooie fotos en filmpjes. Naast marketing is Danneke zich ook aan het specialiseren in de beauty branche, Zo is zij de helft van de tijd werkzaam in onze salons, zowel in Den Haag als in Zoetermeer. Voert zij behandelingen uit op het gebied van nagelstyling, wimperstyling en LPG endermologie. Je kan wel zeggen dat Danneke van alle markten thuis is.

Chayenne

Chayenne werkt op onze locatie in Den Haag, ze is allround schoonheidsspecialist en een van onze Dermalogica specialisten. Ze laat uw ogen stralen door een prachtige wimperlift of een nieuwe set wimperextensions. Wilt u eens aandacht geven aan uw voeten? Chayenne kan u een complete verzorging bieden van een heerlijke pedicure-behandleing tot een mooie kleur op de teennagels. Gaat u voor een complete look? Dan zit u bij Chayenne goed! Naast de wimpers kan ze ook uw wenkbrauwen tot in de puntjes stylen en uw nagels voorzien van Shellac.

Bliss

Bliss is werkzaam is op onze locatie in Den Haag en Zoetermeer. Met Bliss kunt u rekenen op prachtige nagels met een langdurige en glanzende Shellac-afwerking. Ze zorgt ervoor dat uw nagels er perfect uitzien en dat u met vertrouwen kunt stralen. Daarnaast is Bliss bedreven in lash lift behandelingen, waardoor uw wimpers een natuurlijke krul krijgen en uw ogen opvallen. Ze heeft ook veel ervaring in het verven en modelleren van wenkbrauwen, waardoor uw gezicht een mooie en gedefinieerde uitstraling krijgt. Bliss maakt gebruik van technieken zoals epileren en waxen om de wenkbrauwen perfect in vorm te brengen, passend bij uw gezichtsstructuur en voorkeuren.

Wendy

Wendy werkt op onze locatie in Den Haag. Met haar expertise en vaardigheden zorgt ze ervoor dat uw nagels er prachtig uitzien met een duurzame en glanzende Shellac afwerking. Wendy is ook bedreven in lash lift behandelingen, waardoor uw wimpers een natuurlijke krul krijgen en uw ogen er stralend uitzien. Als u op zoek bent naar een ontspannende footspa behandeling, bent u bij Wendy aan het juiste adres. Ze zorgt ervoor dat u zich heerlijk kunt ontspannen terwijl uw voeten verzorgd worden. Of het nu gaat om nagelverzorging, wimperbehandelingen of een verwenmoment voor uw voeten, Wendy staat voor u klaar om u te helpen uw schoonheidsdoelen te bereiken en u te laten stralen.

Luisa

Luisa

Luisa is werkzaam op onze locatie in Zoetermeer. Luisa is gespecialiseerd in de behandelingen van shellac en wimperlifting. Met haar vaardigheden en expertise zorgt ze ervoor dat uw nagels er prachtig en langdurig verzorgd uitzien. Daarnaast is ze bedreven in wimperlifting, waardoor uw wimpers een natuurlijke krul krijgen en uw ogen opvallen. Naast haar professionele kwaliteiten heeft Luisa ook een vrolijke persoonlijkheid. Ze verwelkomt u met een stralende glimlach en creëert een warme en gezellige sfeer in de salon.

Senna Smith - Beauty by Lisa

Senna

Senna werkt op onze locatie in Den Haag en in Zoetermeer. Of u nu op zoek bent naar 1-op-1 wimperextensions, Volume wimpers, Lash lift of het verven van uw wimpers, bij Senna bent u in goede handen. Ze heeft de expertise en vaardigheden om uw wimpers prachtig te stylen en uw ogen te laten stralen. Naast wimperstyling heeft Senna zich ook verdiept in de wereld van nagelstyling. Ze heeft extra kennis en training opgedaan om uw nagels tot in de puntjes te verzorgen en te stylen. Of het nu gaat om een prachtige manicure, het aanbrengen van gelnagels of andere nagelbehandelingen, Senna zal ervoor zorgen dat uw nagels er perfect uitzien.

Julia

Julia

Julia is werkzaam op onze locatie in Den Haag. Julia is een ware expert als het gaat om precisie in lakken, zowel voor uw handen als voeten. Ze heeft een scherp oog voor detail en zorgt ervoor dat uw nagels er perfect en verzorgd uitzien. Heeft u hulp nodig met een kleur? Julia kan u hierin adviseren. Met zorg en precisie zorgt ze ervoor dat uw wimperlifting en wenkbrauwen perfect gevormd worden, passend bij uw gezichtsstructuur en persoonlijke stijl. Met Julia haar rustige persoonlijkheid zorgt ze voor een optimale relaxte sfeer tijdens de behandeling.

Michelle

Michelle is werkzaam op onze locatie in Zoetermeer. Ook kunt u haar af en toe op de locatie in Den Haag tegenkomen. Michelle is een schoonheidsspecialiste met jaren lange ervaring en specialist van Dermalogica. Michelle heeft een rustige uitstraling en zorgt dat u zich volledig op uw gemakt voelt tijdens uw behandelingen. Naast de behandelingen van Dermalogica doet michelle ook SQT en DS-V Line collageen behandelingen. U kunt bij Michelle ook terecht voor cryolipolyse of een leuke wimper- of wenkbrauw- of nagelstyling behandeling. 

Nathalie

Nathalie

Nathalie is schoonheidsspecialist en dermalogica specialist. Nathalie is werkzaam op onze locatie in Den Haag. Bent u toe aan wat me-time en een heerlijk moment om even helemaal tot uzelf te komen? Dan kan Nathalie u door middel van een behandeling op maat volledig in de watten leggen. Nathalie is een rustig persoon en zal u dan ook zeker tot rust brengen. Ook kunt u bij Nathalie terecht voor wimper-, wenkbrauw en nagelstyling.

Ingrid

Ingrid

Ingrid is werkzaam op onze locatie in Zoetermeer. Zowel voor onze salons als in de Groothandel is Ingrid werkzaam achter de schermen bij ons op kantoor. Wanneer u ons belt voor het maken van een afspraak of voor advies over behandelingen of producten staat Ingrid klaar om met haar enthausiasme u tot in de puntjes van alle informatie te voorzien. Heeft u een vraag of hulp nodig bij het maken van een afspraak, dan kan Ingrid u ook helpen via de mail of whatsapp.