Het team van Beauty by Lisa

Lisa Hillen

Eigenaresse

Meegaand met de trend, werd wimperextensions al snel één van haar meest gepassioneerde bezigheden. Na een avontuur bij de Universiteit Leiden, richtte Lisa haar aandacht volledig op schoonheidssalon Beauty by Lisa en de bijbehorende groothandel en opleidingscentrum. Bij de opkomende wimper trend een aantal jaren geleden heeft deze meteen haar interesse gegrepen.
“Ogen zijn een belangrijk aandachtspunt voor vrouwelijke schoonheid. De mogelijkheid om te spelen met iemands oogopslag en gezichtsuitdrukking, zoals het creëren van een vollere oogopslag door zelf de lengte, dikte en krul van de wimperextension te kunnen bepalen, sprak mij meteen aan.”

Lisa Hillen Beauty by Lisa

Lisa

Lisa richt zich sinds meer dan 7 jaar op de permanente make-up met name voor de wenkbrauwen. Door het volgen van nationale en internationale trainingen zorgen wij voor de nieuwste techniek en de laatste innovaties op het gebied van beauty. Ook andere behandelingen worden met regelmaat nog uitgevoerd door Lisa, maar een groot deel van de tijd gaat ook naar de management en organisatie van het bedrijf. Lisa is al meer dan 13 jaar actief in de schoonheidsbranche.
Lisa hecht veel waarde aan de praktische vaardigheden en het gezellige klantcontact, dus dit zal zij altijd behouden.

Barbara van der Bilt Misdorp Beauty by Lisa

Barbara

Barbara is een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Al bijna 9 jaar maakt Barbara deel uit van ons team bij Beauty by Lisa en is zij werkaam op ons kantoor in Zoetermeer. Barbara regelt alles van A tot Z op het gebied van logistiek en administratie. Naast de salons heeft Beauty by Lisa ook een groothandel en opleidingscentrum, waarbij Barbara alles op het gebied van debiteuren en crediteuren regelt. Barbara voert zelf geen behandelingen bij klanten uit, echter heeft Barbara alle ervaring en kennis van onze behandelingen door het zelf ervaren hiervan.
Advies kan Barbara u dan ook zeker geven.

Pascalle

Pascalle is afwisselend te vinden op beide locaties. Zij is de manager van onze locatie in Zoetermeer en op de locatie in Den Haag. Pascalle maakt al bijna 8 jaar deel uit van ons team. Altijd al perfecte wenkbrauwen willen hebben als u opstaat? Dan zit u bij onze ‘brow-a-holic’ Pascalle goed! Deze PMU/ microblading-specialist laat u met de wenkbrauwen waar u altijd al van gedroomd heeft de deur uit gaan. Ook is Pascalle gespecialiseerd in andere onderdelen van Permanente Make-up (PMU) zoals eyeliner en powder/ ombre brows.
Pascalle is schoonheidsspecialiste, pedicure en heeft alle specialisaties op het gebied van wimperstyling en wenkbrauwstyling. Bij Pascalle heeft u naaste een onspannende behandeling gegarandeerd en gezellige tijd bij ons in de salon.

Lies

Lies maakt al bijna 5 jaar deel uit van ons Beauty by Lisa team en is van alle markten thuis en bijna altijd te vinden bij ons in Zoetermeer. Ze is veel achter de schermen bezig en doet van alles. Als u naar onze salon belt is de kans groot dat u Lies aan de telefoon krijgt. Lies is niet vaak aanwezig in de salon maar als ze er is laat ze u tiptop verzorgd de deur uit gaan met o.a. microneedling, wimperextensions of een verzorgde huid als één van onze Dermalogica-specialisten.
Voor onze groothandel verzorgt Lies allerlei trainingen op het gebied van beauty voor zowel onze salon dames als voor andere salons in Nederland. Een ware specialist op het gebied van beauty!

Danneke - Beauty by Lisa

Danneke

Danneke heeft een opleiding marketing en communicatie gedaan en regelt alles op het gebied van social media voor onze salons. Met Danneke haar creativiteit zorgt zij dat onze social medias voorzien zijn van mooie foto's en filmpjes. Naast marketing heeft Danneke zich ook gespecialiseerd in de beautybranche, Zo is zij de helft van de tijd werkzaam in onze salons, zowel in Den Haag als in Zoetermeer. En voert zij behandelingen uit op het gebied van nagelstyling, wimperstyling en LPG endermologie. Je kunt wel zeggen dat Danneke van alle markten thuis is.

Demi

Demi werkt op onze locatie in Den Haag. Demi maakt al bijna 4 jaar deel uit van ons team in Den Haag. Zij is specialist op het gebied van wimperlifting en wimperextentions en Volume wimpers. Voor een heerlijke footspa zit u bij Demi gegarandeerd goed! Lichaamsbehandelingen is een favoriet onderdeel van Demi, zo kan zij u helpen met afslanken of contourveranderingen door middel van diverse apparatuur zoals Cryolipolyse en LPG Endermologie.
Ook kan Demi uw nagels voorzien van een heerlijke manicure en een prachtige Shellac/ Gelish kleur of Biab nagelversteviging!

Sofia

Sofia

Sofia is werkzaam op onze locatie in Den Haag. Naast dat sofia schoonheidsspecialiste is, is zij ook gespecialiseerd in PMU Ombre Brows. Haar missie is om u met de perfecte wenkbrauwen de deur uit te laten gaan geheel passend bij uw gezichtsvorm, huidtoon en persoonlijke wensen. Sofia doet ook manicure en pedicure behandelingen, waarbij de klant ook kan gaan voor een uitdagende nailart op de nagels. 

Nathalie

Nathalie

Nathalie is schoonheidsspecialist en dermalogica-specialist. Nathalie is werkzaam op onze locatie in Den Haag. Bent u toe aan wat me-time en een heerlijk moment om even helemaal tot uzelf te komen? Dan kan Nathalie u door middel van een behandeling op maat volledig in de watten leggen. Nathalie is een rustig persoon en zal u dan ook zeker tot rust brengen. Ook kunt u bij Nathalie terecht voor wimper-, wenkbrauw- en nagelstyling.

Wendy

Wendy werkt op onze locatie in Den Haag. Met haar expertise zorgt ze ervoor dat uw nagels er prachtig uitzien met een duurzame en glanzende Shellac-afwerking. Wendy is ook bedreven in Lash lift-behandelingen, waardoor uw wimpers een natuurlijke krul krijgen en uw ogen er stralend uitzien. Als u op zoek bent naar een ontspannende Footspa-behandeling, bent u bij Wendy aan het juiste adres. Ze zorgt ervoor dat u zich heerlijk kunt ontspannen terwijl uw voeten verzorgd worden. Of het nu gaat om nagelverzorging, wimperbehandelingen of een verwenmoment voor uw voeten, Wendy staat voor u klaar om u te helpen uw schoonheidsdoelen te bereiken en u te laten stralen.

Quinty schoonheidsspecialiste Beauty by Lisa

Quinty

Quinty is te vinden op zowel onze locatie in Den Haag als in Zoetermeer. Quinty is schoonheidsspecialiste en Dermalogica-specialist. Zij laat uw huid stralen met een van onze heerlijke gezichtsbehandelingen. Ook is Quinty expert op het gebied van manicure en nagelstyling en laat zij uw nagels door middel van een prachtige Shellac of een strakke Biab laat zij uw nagels er goed verzorgd uitzien. Ook voor een mooie set wimperextensions of een wimperlift zit u bij Quinty helemaal goed! Naast haar professionele kwaliteiten heeft Quinty ook een vrolijke persoonlijkheid en hoopt ze u binnenkort te mogen verwelkomen in een van onze salons.

Michelle

Michelle is werkzaam op onze locatie in Zoetermeer. Ook kunt u haar af en toe op de locatie in Den Haag tegenkomen. Michelle is een schoonheidsspecialiste met jarenlange ervaring en specialist van Dermalogica. Michelle heeft een rustige uitstraling en zorgt ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt tijdens uw behandelingen. Naast de behandelingen van Dermalogica doet Michelle ook de SQT Bio-Microneedling behandeling en DS-V Line collageenbehandeling. U kunt bij Michelle ook terecht voor Cryolipolyse, een leuke wimper- of wenkbrauwlift en pedicure.

Ingrid

Ingrid

Ingrid is werkzaam op onze locatie in Zoetermeer. Zowel voor onze salons als in de Groothandel is Ingrid werkzaam achter de schermen bij ons op kantoor. Wanneer u ons belt voor het maken van een afspraak of voor advies over behandelingen of producten staat Ingrid klaar om met haar enthousiasme u tot in de puntjes van alle informatie te voorzien. Heeft u een vraag of hulp nodig bij het maken van een afspraak, dan kan Ingrid u ook helpen via de e-mail of Whatsapp.

Luisa

Luisa

Luisa is werkzaam op onze locatie in Zoetermeer. Luisa is gespecialiseerd in de behandelingen van Shellac en wimperlifting. Met haar kennis & vaardigheden zorgt ze ervoor dat uw nagels er prachtig en langdurig verzorgd uitzien. Daarnaast is ze bedreven in wimperlifting, waardoor uw wimpers een natuurlijke krul krijgen en uw ogen opvallen. Naast haar professionele kwaliteiten heeft Luisa ook een vrolijke persoonlijkheid. Ze verwelkomt u met een stralende glimlach en creëert een warme en gezellige sfeer in de salon.

Senna Smith - Beauty by Lisa

Senna

Senna werkt op onze locatie in Den Haag en in Zoetermeer. Of u nu op zoek bent naar 1-op-1 wimperextensions, Volume wimpers, Lash lift of het verven van uw wimpers, bij Senna bent u in goede handen. Ze heeft de expertise om uw wimpers prachtig te stylen en uw ogen te laten stralen. Naast wimperstyling heeft Senna zich ook verdiept in de wereld van nagelstyling. Ze heeft extra kennis en training opgedaan om uw nagels tot in de puntjes te verzorgen en te stylen. Of het nu gaat om een prachtige manicure, het aanbrengen van gelnagels of andere nagelbehandelingen, Senna zal ervoor zorgen dat uw nagels er perfect uitzien.

Julia

Julia

Julia is werkzaam op onze locatie in Den Haag. Julia is een ware expert als het gaat om lakken met precisie, zowel de hand- als teennagels. Ze heeft een scherp oog voor detail en zorgt ervoor dat uw nagels er perfect en verzorgd uitzien. Heeft u hulp nodig met een kleur? Julia kan u hierin adviseren. Met alle zorgvuldigheid zorgt ze er tevens voor dat uw wimpers en wenkbrauwen, door middel van lifting, perfect gevormd worden, passend bij uw gezichtsstructuur en persoonlijke stijl. Met Julia haar rustige persoonlijkheid zorgt ze voor een optimale relaxte sfeer tijdens de behandeling.