Het team van Beauty by Lisa

Lisa Hillen

Eigenaresse

Meegaand met de trend, werd wimperextensions al snel één van haar meest gepassioneerde bezigheden. Na een avontuur bij de Universiteit Leiden, richtte Lisa haar aandacht volledig op schoonheidssalon Beauty by Lisa en de bijbehorende groothandel en opleidingscentrum. Bij de opkomende wimper trend een aantal jaren geleden heeft deze meteen haar interesse gegrepen.
“Ogen zijn een belangrijk aandachtspunt voor vrouwelijke schoonheid. De mogelijkheid om te spelen met iemands oogopslag en gezichtsuitdrukking, zoals het creëren van een vollere oogopslag door zelf de lengte, dikte en krul van de wimperextension te kunnen bepalen, sprak mij meteen aan.”

Liselotte

Liselotte is een van onze schoonheidsspecialistes die gespecialiseerd is in acné behandelingen, welke o.a. vergoed worden door uw zorgverzekering.
Wilt u een een lekkere pedicure? Dan zit u bij onze pedicure Liselotte goed! Daarnaast kunt u met wensen voor lichaamsbehandelingen ook bij haar terecht, zoals voor cryolipolyse en LPG. Liselotte is een echte duizendpoot qua vaardigheden en specialisaties.

Ruth

Ruth vindt je met haar mooie lach, wisselend in Den Haag en Zoetermeer. Als schoonheidsspecialiste en pedicure is Ruth een echt allround beautyexpert.
Zij kan u ook voorzien van Shellac, wimperextensions en lash lift. Tevens is Ruth een van onze microblading specialisten met erg veel ervaring op het gebied van wenkbrauwen.

Tess

Als Dermalogica Expert kunt u bij Tess terecht voor onder andere de behandelingen microneedling, Pro power peel of microdermabrasie. Heeft u meer interesse in afslanken of lichaams contouren corrigeren, dan kan Tess een behandelplan voor u maken van de Cryolipolyse en de LPG endermologie. Voor een goed CND Shellac kleuradvies bent u bij Tess aan het juiste adres. Wist u dat Tess met alle kleuren van CND Shellac bekend is, 150+ kleuren!

Pascalle

Altijd al perfecte wenkbrauwen willen hebben als u opstaat? Dan moet u zeker een afspraak inplannen bij Pascalle. Deze microblading specialist laat u met de wenkbrauwen waar u altijd al van gedroomd heeft de deur uit gaan. Daarnaast is Pascalle ook schoonheidsspecialiste en pedicure en is zij zowel in Den Haag als Zoetermeer aanwezig.

Renske

Als Dermalogica Expert weet Renske u van alles te vertellen over Dermalogica. Renske is een van onze allround schoonheidspecialistes, van LPG, acne behandelingen of een prachtige set wimperextentions kunt u bij haar terecht. Op het moment volgt Renske een opleiding tot (medisch) pedicure.

Kaya

Vanuit de wellness is Kaya bij ons komen werken. Hierdoor heeft zij veel ervaring opgedaan op het gebied van massages en gezichtsbehandelingen. Wilt u een prachtige set wimperextentions? Ook dan bent u bij Kaya aan het juiste adres! Kaya volgt momenteel een opleiding tot microblading specialist.

Kirsten

Kirsten is op onze locatie in Zoetermeer aanwezig om u warm te verwelkomen. Hier helpt zij klanten in de groothandel met bestellingen of helpt met het informeren over producten. Wilt u telefonisch een afspraak bij ons maken, grote kans dat u haar aan de telefoon krijgt.

Femke

Femke werkt op onze locatie in Den Haag. Als Dermalogica specialist weet ze iedere behandeling op maat te maken. Ook laat Femke uw ogen stralen met een prachtige Lashlift of een set one by one wimperextensions.

Lies

Lies is van alle markten thuis. Ze is veel achter de schermen bezig met de marketing en communicatie. In Zoetermeer kan ze telefonisch al uw persoonlijke vragen beantwoorden. Ook laat Lies u tiptop verzorgd de deur uit gaan met al haar specialisaties o.a. microneelding, wimperextensions, Dermalogica Specialist en brow vitamin.

Britt

Britt is onze CND Shellac en nail art expert. Ze is een echte Picasso op het gebied van nail art. Ook is Britt Lashlift specialist. Ook kan Britt u voorzien van mooie wimperextensions. Voor prachtige nagels en wimpers bent u bij Britt aan het goede adres!

Chayenne

Chayenne is allround schoonheidsspecialist en onze specialist op het gebied van wimper en wenkbrauw styling. Ze laat uw ogen stralen door een prachtige wimperlift of een nieuwe set wimperextensions. Gaat u voor een complete look? Dan zit u bij Chayenne goed! Naast de wimpers kan ze ook uw wenkbrauwen tot in de puntjes stylen en uw nagels voorzien van Shellac.

Bobbie

Onze altijd vrolijke en gezellige Bobbie is bij ons specialist in Lash lift en shellac. Daarnaast kunt u ook bij haar terecht voor prachtige 1 op 1 wimperextensions. Gegarandeerd dat door Bobbie naar huis gaat met een lach en uiterst verzorgd. 

Demi

Demi werkt op onze locatie in Den Haag. Zij is specialist op het gebied van wimperlifting. Ook kan Demi uw nagels voorzien van een prachtige Shellac kleur! 

Fleur

Fleur verwelkomt u graag op onze locatie in Den Haag. Wilt u een heerlijke Footspa en een prachtige Shellac op uw nagels? Dan zit u bij Fleur goed! Zij is 1 van onze CND Shellac specialiste. Ook kan ze uw wimpers laten stralen met een wimperlift behandeling. Op dit moment volgt Fleur de opleiding tot schoonheidsspecialiste.