LPG Endermologie

"U goed voelen in uw lichaam begint met een gezonde huid!"
 
Als uw huid en figuur op intelligente wijze worden gestimuleerd, kunnen ze onvoorstelbare veranderingen ondergaan. Na 30 jaar ervaring en wetenschappelijk onderzoek creëert LPG endermologie: de enige niet-invasieve mechanische huidstimulatietechniek, die het celmetabolisme op natuurlijke wijze reactiveert.

Wat is LPG endermologie voor het lichaam?

LPG Endermologie is een behandeling die vetten in het lichaam afbreekt, cellulitis verminderd, de huid verstevigd en voor ‘lichtere’ benen kan zorgen. De behandeling is zowel uit te voeren op het gezicht als op het lichaam. De speciale behandelingskop heeft een zuigende werking en dringt tot diep in het weefsel door waardoor het effect blijvend is, mits dit op de juiste manier wordt onderhouden. Tijdens de behandeling wordt een innovatief pak aangetrokken die prettig om de huid heen valt en gemaakt is van een ademende zachte stof. Door middel van dit pak heeft de speciale kop meer grip op de huid, waardoor de behandeling zo optimaal mogelijk uitgevoerd kan worden. Tussen de behandelingen door wordt een crème geadviseerd die de werking van de behandelingen doorzet en waardoor meer resultaat behaald kan worden.
 
Waar op het lichaam kan LPG voor gebruikt worden?

  • Cellulitus
  • Huidversteviging
  • Vetten afbreken
  • Lichtere benen (slechte doorbloeding, vocht vasthouden)

Cellulitus
Maar liefst 90% van de vrouwen heeft last van cellulitus. Het is bijna onvermijdelijk, maar het is ook te verminderen of zelfs mogelijk het te laten verdwijnen. Door een ophoping van vetcellen wordt er vocht rondom de cellen vastgehouden en dit zorgt er voor dat door de vergroting die zichtbaar zijn aan het huidoppervlak. Dit verminderd de doorbloeding en houdt afvalstoffen vast. Er zijn twee soorten cellulitus, namelijk vetcellulitus en vezelcellulitus. De vetcellulitus is vaak makkelijker te behandelen en heeft als voornaamste oorzaak overgewicht. De vezelcellulitus is hardnekkiger en lastiger te verminderen. Deze soort is ook pijnlijker en vergt meer tijd. Vanaf drie behandelingen wordt de cellulitus verminderd en wordt de huid gladder en zachter.
 
Huidversteviging
De huid kan op meerdere manieren haar veerkracht verliezen. Een wisselend gewicht, zwangerschap of het ouder worden zijn de meest voorkomende. Dit kan op bepaalde gebieden meer zijn dan het ander. De speciale behandelkop activeert fibroblast, ook wel bekend als de jeugdigheidscel. Wanneer deze opnieuw geactiveerd wordt geeft deze opnieuw collageen, hyaluronzuur en elastine af aan de huid, op een volledig natuurlijke manier.

Vetten afbreken
Kan jij dat ene topje niet dragen doordat je lovehandles zichtbaar zijn? Of zit dat ene rolletje op de buik of onder de bil net in de weg bij die mooie jurk? De vetcellen worden door middel van een nieuwe gepatenteerde behandelingskop afgevoerd op een zachte wijze. Er kan specifiek op een bepaalde zone gewerkt worden door de speciale kop, waarbij het postuur verfijnd wordt. De behandeling heeft vanaf 3 sessies effect.

Lichtere benen
Ken je dat gevoel van zware en belaste benen? De oorzaak is vaak een slechte doorbloeding of lymfecirculatie. Door veel zout in te nemen, lang te zitten of juist lang te staan kunnen de benen belast worden en daarmee de bloedsomloop verhinderen. De speciale behandelkop stimuleert de bloedsomloop en voert overbodig vocht af. De behandeling heeft al vanaf de eerste sessie resultaat en geeft je weer een licht en vrij gevoel. Ook tijdens de zwangerschap kan deze behandeling worden uitgevoerd.

Wat is LPG endermologie voor het gezicht?
Als een echte fitness van de huid wekt endermologie voor het gelaat de natuurlijke synthese van essentiele jeugdige stoffen weer op: Collageen, Elastine en Hyaluronzuur.
 
LPG endermologie voor het gezicht vult rimpels, verstevigd de huid, verheldert de teint en verkleint een dubbele kin. De behandelingskop voor het gezicht maakt kleine microklopbewegingen waardoor de huid tot in de diepte wordt gestimuleerd. Hierdoor maakt de huid extra eigen vezels aan zoals onder andere collageen, elastine en hyaluronzuur. Tussen de behandelingen door zijn er verzorgende producten te gebruiken die de resultaten van de behandelingen optimaliseren en verlengen.
 

Waar op het gezicht kan LPG voor gebruikt worden?

  • Rimpels vullen
  • Huid verstevigen
  • Teint verhelderen
  • Dubbele kin verkleinen

Rimpels vullen
De behandelingskop van LPG geeft microklopbewegingen op de huid, waardoor de fibroblast wordt gereactiveerd. Door deze bewegingen wordt er opnieuw volume aan de huid gegeven door het aanmaken van nieuw collageen. De huid wordt soepeler en ziet er weer levendig uit.

Huid verstevigen
De intense klopbewegingen van de behandelingskop van LPG zijn als het ware fitness voor de huid. Door diep in de huid te treden worden vezels als collageen, elastine en hyaluronzuur geactiveerd waardoor een liftend effect ontstaat.

Teint verhelderen
De klopbewegingen van het apparaat hebben een exfoliërende werking, die de huid pijnloos stimuleert en voor een egale teint zorgt.

Wat is het verschil tussen LPG en Cryolipolyse?

De LPG endermologie en de Cryolipolyse versterken elkaar en worden ook vaak gecombineerd.
Dit zorgt voor het optimale resultaat op de gewenste gedeeltes van het lichaam.
 
De Cryolipolyse behandeling is een snel werkende afslankbehandeling, waarbij door middel van een koude behandelingskop door de specialiste wordt gemasseerd. Het voornaamste effect is het afbreken van vetcellen en deze met de overige afvalstoffen uit het lichaam af te voeren. De behandeling werkt snel op het gebied van vet verliezen!
 
De LPG endermologie behandeling staat voor het verbeteren van de huid door middel van bindweefselmassage. Het heeft een volledig natuurlijke werking waarbij tot diep in het weefsel wordt doorgedrongen en de huid weer gezond maakt. In tegenstelling tot Cryolipolyse, kan dit apparaat naast het afbreken van vetcellen, ook de huid verstevigen en cellulitis verminderen. 
 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Beauty by Lisa beschikt over het nieuwste apparaat, de Alliance van LPG.
De Alliance geeft 2x sneller resultaat dan zijn voorgangers.
Er zijn al zichtbare resultaten na slechts 3 behandelingen (tussen de 10 en 40 minuten). Gemiddeld zijn er 10-15 behandelingen nodig voor een goed resultaat.


Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van behandeltijd. Een behandeling van 10 min kost € 30,00 en 40 minuten € 90,00. Zie onderstaand de verschillende behandelingen.
Het is ook mogelijk een kuur te kopen, hierbij koopt u 12 behandelingen en krijgt u de 13e gratis.
Let op! Boekt u een vervolgbehandeling? Dan dient u het LPG pakje te dragen tijdens de behandeling, die kun je aanschaffen in de salon. Een pakje voor de behandeling bedraagt eenmalig €27,50.
* Bij eenmalige vrijblijvende sessie krijgt u er een te leen.
Bij de LPG behandeling voor het gezicht koopt u een setje persoonlijke klepjes voor de behandeling. Deze neemt u mee naar iedere behandeling en de kosten van de klepjes zijn €27,50.

Wanneer het pakje of de klepjes vergeten zijn, zijn deze te huren a €5,-


Nieuw: jonge moeder LPG behandeling

Na een zwangerschap van negen maanden, een bevalling en een kraambed kan je lijf wel wat liefde en aandacht gebruiken. LPG® biedt dé behandeling voor alle jonge moeders met after pregnancy bodies. Mét of zonder keizersnede litteken.

Deze behandeling is ontworpen ter ontspanning, voor het verbeteren van de huid en om de balans in het lichaam te herstellen.

 

 

Dit kun je verwachten:

Tillen, voeden, verschonen… De nek en rug hebben heel wat te verduren bij de verzorging van een baby. LPG® helpt deze verkrampte spieren te ontspannen. Van deze relaxte massage laad je weer helemaal op.

Een zwangerschap gaat hand in hand met het gewichtstoename. Afvallen na de bevalling geeft niet altijd het gewenste resultaat: je valt namelijk overal af, ook op plekken waar je het volume juist graag wilt behouden. Endermologie® geeft de huid zijn stevigheid terug zodat je enkel omvang verliest op de plekken waar jij dat nodig vindt.

Buik, taille, billen en dijen hebben tijdens de zwangerschap vet opgebouwd met meer cellulite als resultaat. Behandelen met endermologie® egaliseert de sinaasappelhuid en de natuurlijke productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor de huid weer steviger wordt.
 

** Na 12 sessies: gemeten verlies van tailleomtrek tot -5,2 cm. **na 3 sessies: 67 % van de vrouwen merkt dat hun cellulite werd geëgaliseerd.
***na 3 sessies: 71 % van de vrouwen merkt dat hun huid is verstevigd. Endermologie® Dermscan studie 2016.

Boek nu jouw Jonge moeder LPG behandeling bij onze salon aan de Willem de Zwijgerlaan in Den Haag.