Media

Beauty Press Innovation Award 2014

Groothandel Beauty by Lisa heeft maandag 10 maart tijdens de awardshow in Studio 21 in Hilversum de Beauty Press Innovation Award Consumentenprijs gewonnen met de wenkbrauwextensions van Ilah Brows!

De 'Beauty Press Innovation Award' is dé brancheprijs voor het meest innovatieve beautyproduct binnen de professionele schoonheidsbranche. De jury van de Beauty Press Innovation Award bestaat uit tien vertegenwoordigers uit het beautyvak en journalisten van de consumentenpers. Ilah Brows wenkbrauwextensions is de winnaar van de Beauty Press Innovation Award 2014 – consumentenpers.

Groothandel Beauty by Lisa heeft maandag 10 maart tijdens de awardshow in Studio 21 in Hilversum de award voor het volgens de pers meest innovatieve product van 2014 in ontvangst genomen.
De jury is onder de indruk van het bijzondere en unieke karakter van het product. “Echt vernieuwend, nooit eerder gezien, en hier is echt behoefte aan. Zo logisch eigenlijk; dit is de oplossing voor mensen die wenkbrauwhaartjes missen”, aldus de samenvattende conclusie van de jury.
Ilah Brows is de afgelopen 3 jaar wereldwijd uitgegroeid tot hèt merk voor wenkbrauwexperts. Ontwikkeld door award-winning celebrity beauty artist Tahira Wells en vorig jaar verkozen tot de top 8 trending beauty products wereldwijd, is dit merk sinds februari 2014 ook in Nederland te verkrijgen via Groothandel Beauty by Lisa.
Het bijzondere aan Ilah Brows is dat het kapperstechnieken gebruikt voor wenkbrauwen, hierdoor kunnen onder andere gevorderde kleurtechnieken worden gebruikt. Met de speciaal ontwikkelde stencils, threadingtechnieken en wenkbrauwpoeders is het mogelijk de perfecte vorm te creëren. De wenkbrauwextensions zijn het sluitstuk van de Ilah Brows signature treatments doordat ze een oplossing bieden voor te dunne wenkbrauwen of lege plekjes.
Natuurlijk uitziende en zacht aanvoelende synthetische haartjes worden zowel op bestaande wenkbrauwhaartjes als op de huid aangebracht. Hier worden 2 soorten lijm voor gebruikt. Voor het plaatsen op de huid wordt een medische kwaliteit lijm gebruikt, die veilig is maar toch lang houdt. Hierdoor is het zelfs mogelijk om bij iemand zonder wenkbrauwhaartjes een volledige wenkbrauw te reconstrueren. Dit betekent dat deze behandeling ook geschikt is voor klanten met littekens, uitgevallen wenkbrauwhaartjes vanwege medicatie, b.v. chemotherapie of ziekten zoals alopecia. De wenkbrauwextensions zien veel natuurlijk uit dan getatoeëerde of bijgetekende wenkbrauwen en kunnen daardoor het zelfvertrouwen van mensen met deze problemen weer terugbrengen. Kijk voor meer informatie op www.ilahbrows.nl

Sprout '25 onder de 25'

In '25 onder de 25' worden 25 succesvolle ondernemers van 25 jaar en jonger geselecteerd. Lisa is uiteraard trots op haar uitverkiezing. Sprout sprak met haar en schreef een artikel over de persoon Lisa en haar bedrijf.

 

Baby Tycoon Award

BEAUTY BY LISA WINT BABY TYCOON AWARD

Beauty by Lisa heeft de Baby Tycoon Award gewonnen. De Baby Tycoon Award wordt door de Kamer van Koophandel uitgereikt aan de meest succesvolle startende onderneming van het jaar in de regio Haaglanden.

Tijdens de door John Williams gepresenteerde finale in het Kyocera Stadion konden de 4 finalisten hun bedrijf nog een allerlaatste keer van de beste kant laten zien aan de vakjury en het aanwezige publiek. Iedere finalist kreeg de gelegenheid hun bedrijf in 5 minuten op een creatieve manier te presenteren waarna zowel de vakjury als het publiek de finalisten stevig aan de tand voelden.

Hierna werd de winnaar van de publieksprijs bekend gemaakt, deze prijs werd gewonnen door de ondernemer met de meeste publieksstemmen. Beauty by Lisa had de eer de meeste stemmen te hebben gekregen in de internetpoll en van de mensen in de zaal en kreeg dan ook deze award uitgereikt.

Na alle 4 de finalisten te hebben beoordeeld op hun ondernemingsplan, creativiteit, innovatie en haalbaarheid, maakte de vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van ABN AMRO, Ernst & Young, Solon Advocaten en de Kamer van Koophandel bekend dat Beauty by Lisa de grote winnaar van de Baby Tycoon Award 2013 was.

Beauty by Lisa is een schoonheidssalon gevestigd in Den Haag en Zoetermeer. Het bedrijf wil klanten een zo compleet mogelijk aanbod bieden in schoonheidsverzorging op hoog niveau. Beauty by Lisa is als één van de eerste bedrijven in Nederland begonnen met één-op-één wimperextensions en staat inmiddels bekend als de landelijke specialist hierin. Beauty by Lisa heeft ook een eigen opleidingscentrum en groothandel en biedt daardoor alles op het gebied van wimperstyling onder 1 dak.

2012 - Interview Beau Monde

In haar november 2012 editie vermeldt Beaumonde ons als ‘celebrity-wimper-adres’! Het glossyblad interviewde Lisa naar de details over de nieuwe manier van wimperverlenging. Celebrity of niet, uiteraard is iedereen van harte welkom!

2011 - Mascha van Beautygloss

In 2011 kwam Mascha Feoktistova van de beauty blog Beautygloss.nl, bij Beauty by Lisa langs voor een nieuwe set wimperextensions. Zij maakte een vlog over de behandeling en haar ervaring met wimperextensions. Het filmpje is ruim 270.000 keer bekeken en is hier te zien. 

2016 - RTL 4 Life Is Beautiful

Lisa werd geïnterviewd voor het RTL4 programma ‘Life is Beautiful’. Bekijk nu de uitzending en kom gelijk alles te weten over onze Ilah Brows behandelingen.

Spraytan door Mascha

Mascha van beautygloss is in mei 2017 bij Beauty by Lisa langs geweest voor een Spray tan behandeling. Benieuwd naar haar ervaring? Bekijk de vlog hier terug.
 

2018 - Zoetermeers Dagblad

Onze salon Beauty by Lisa is genomineerd voor de beste beautysalon van Nederland voor het RTL 4 tv-programma 'De Beste van Beste Nederland'. In dit programma worden verschillende ondernemingen in hetzelfde thema of dezelfde branche tegenover elkaar gezet, waarbij de kijker uiteindelijk de doorslaggevende stem geeft. Het programma wordt gepresenteerd door zangeres Rafaëlla Paton en bekend RTL presentator Kevin Brouwer. 

De eerste aflevering is uitgezonden op 13 april 2018 op RTL 4. Lees hier het artikel van het Zoetermeers Dagblad over de nominatie van Beauty by Lisa!

2018 - Ik Vertrek AVROTROS

In het televisieprogramma Ik Vertrek van AVROTROS worden Nederlanders die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, gevolgd in een serie reportages. In de uitzending van 13 januari 2018 verlaten het stel Hans (47) en Karin (47) Capelle aan den Ijssel om in Bonaire een mini golfbaan te beginnen. 

Voor haar vertrek komt Karin langs met dochter Shirley in een van onze salons op de Laan van Meerdervoor in Den Haag. Tijdens het moeder-dochter uitje worden de dames blij gemaakt met een prachtige Shellac manicure. 

De uitzending met Henk & Karin is meer dan 1,6 miljoen keer bekeken en de uitzending met het koppel werd online een regelrechte hit vanwege hun sympathieke karakters. De beelden zijn te bekijken op de website van de Nederlandse Publieke Omroep.

De duo behandeling in onze salon is te zien in fragment 10:40 – 12.00 min. In het volgende seizoen van Ik Vertek is het verloop van Henk & Karins avontuur te zien!

2013 - SBS6 'Lekker Leuk Leven'

Bart Boonstra en Iris Rulkens gaan wekelijks een uitdaging met elkaar aan en nemen de kijker mee naar verschillende ondernemingen die passen bij het thema van de week. In deze week was het thema 'Wat Vrouwen Willen' en kwam Iris bij onze salon op bezoek om alles te weten te komen over wimperextensions. 

Bekijk op ons Youtube-kanaal het fragment van Lekker, Leuk, Leven!

2015 - Blog Tatjana Miss World

In 2015 bracht Tatjana Maul, die zichzelf officieel Miss World 2015 mag noemen, een bezoek aan onze salon aan de Laan van Meerdervoort. Voor de Miss World verkiezing was het belangrijk dat zij elke dag mooie, lange en volle wimpers had, maar ze wilde niet elke dag stripwimpers plakken. Ook gaf dit niet het mooie, natuurlijke resultaat wat zij zo graag wilt. Hoog tijd voor een bezoekje aan Beauty by Lisa. Lees in haar blog Dancyfood.nl over haar ervaring en het prachtige resultaat. Lees haar blog hier.
 

2018 - 4 handen op 1 buik

In het televisieprogramma 4 handen op 1 buik op NPO 3 worden tienermoeders ondersteund tijdens hun zwangerschap door een Bekende Nederlander. In de aflevering van 27 februari begeleidt Monique Westenberg de tienermoeder Daphne. Daphne krijgt hier een training wenkbrauwstyling van MyBrows bij Groothandel BBL! De aflevering is hier terug te zien.

Ze.nl

Het online magazine voor vrouwen: ze.nl, nam een kijkje tijdens één van onze opleidingen. Madelon schreef een review en maakte verschillende foto’s van haar nieuwe set wimperextensions!

2016 - Miss Lipgloss

De blogster Cynthia van MissLipgloss.nl schrijft over alles op het gebied van beauty. Samen met vriendin en tevens blogster Sylvia kwam zij langs voor de Ilah Brows behandeling. Sylvia onderging de behandeling, omdat haar wenkbrauwen na vele jaren overmatig epileren wel wat extra haartjes en volume konden gebruiken. De Ilah Brows behandeling is een complete en innovatieve wenkbrauw behandeling, waarbij de haartjes en huid gekleur worden, waarna vervolgens wenkbrauw extensions worden geplaatst. In hun artikel vertellen Cynthia en Sylvia stapsgewijs over de behandeling en de resultaten. Lees hier het volledige artikel.
 

2013 - Artikel in de Elsevier

In de Elsevier van November 2013 staat er een interview van Lisa. Deze is te vinden in de rubriek talent. Het gaat hierbij over haar bedrijf Beauty by Lisa.

2013 - Interview RTV Lansingerland

Naar aanleiding van de Baby Tycoon Award nodigde RTV Lansingerland Lisa uit om in de uitzending haar verhaal te doen. Een interessant gesprek over het ontstaan en de groei van Beauty by Lisa!

2015 - Live bij Omroep West

Een uitnodiging om live op tv een wimperextension behandeling te doen, grijpen we natuurlijk met beide handen aan! Lisa zette een nieuwe set bij presentatrice Debby van ‘Debby en Haar Mannen’.

2014 - Grazia Beauty Special

In de Grazia Beauty Special van Juni/Juli 2014 vertelt Mascha van Beautygloss al haar schoonheidsgeheimen. Beauty by Lisa in de lijst van haar favoriete beautyspots! Mascha schrijft het volgende over ons: "Voor mij is dit de beste wimperextensions zetter van ons land". "Menig bezoekster reist met liefde naar Den Haag om hier haar wimpers te laten doen".

 

2013 - Artikel in West Business

West Business schreef een artikel over dat Beauty by Lisa de Baby Tycoon Award 2013 gewonnen heeft. Ook zijn er opnames gemaakt in de salon aan de Laan van Meerdervoort. 

2014 - AfterDRK Blog

Sabrina, eigenaresse afterDRK.nl, schreef een review over wimperextensions en liet deze zetten in onze salon! Lees het volledige bericht terug op haar website.

ByTOM

De redactie van Tom Sebastian is benieuwd naar het resultaat van mink wimperextensions en stuurde Rowan langs voor een test! Haar reactie? HELEMAAL GEWELDIG!

Wild FM

Met de feestdagen in het verschiet, vragen de DJ's van WildFM zich af wat de huidige oogtrends zijn! Voor advies raadplegen ze Lisa en interviewen ze haar in de live-uitzending!

2013 - Interview Den Haag FM

In verband met het winnen van de Baby Tycoon Award 2013 werd Lisa geïnterviewd door Den Haag FM over haar bedrijf Beauty by Lisa.

Sp!ts Nieuws

Ogen zijn hot, zegt Sp!ts nieuws. Voor de nieuwe zomertrend onderzoeken ze alle mogelijkheden omtrent wimpers en komen ze uiteraard ook uit bij wimperextensions en MYscara!

2016 - Anna Nooshin NSMBL

Blogster Anna van NSMBL.nl testte onze wimperextensions uit en schreef hier een review over.

BNR Nieuwsradio

Radiostation BNR nodigde Lisa uit voor een interview en spreekt over een 'wimperimperium'! Terugluisteren? Klik op de afbeelding..

2013 - Artikel van Flynth

Flynth plaatste een artikel op de website over dat Beauty by Lisa de Baby Tycoon Award 2013 heeft gewonnen!

2020 - Woke Women

Lisa is als kersverse moeder lokale ambassadeur van Woke Women, omdat wij de voorbereiding vóór de zwangerschap erg belangrijk vinden! Woke Women® is een collectief van vakvrouwen, opgericht door vrouwen speciaal voor vrouwen. Wist je dat er dingen zijn die je vóór de zwangerschap al kunt doen voor een gezondere start van het kind?

2020 - AD Zoetermeer

Een artikel geplaatst in het AD Zoetermeer over het ambasadeurschap voor Woke Women. Woke Women® is een collectief van vakvrouwen, opgericht door vrouwen speciaal voor vrouwen.

Lees hier het hele artikel.

bezoek Amina

Amina van de blog I'm Feeling Good is bij ons langs geweest voor een behandeling en schreef hierover. Zie hier haar artikel. https://imfeelinggood.nl/2015/06/16/beauty-naar-beauty-by-lisa-voor-mooie-wimperextensions/