SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN DERMALOGICA

Met behulp van het merk Dermalogica hebben onze gecertificeerde specialisten voor ieder huidprobleem een oplossing. We geven u door middel van een facemapping (uitgebreide huidanalyse) inzicht in uw persoonlijke huidverzorgingsbehoeften. Door voordat de schoonheidsbehandeling begint uw huid uitgebreid te analyseren aan de schoonheidsbehandeling te beginnen, kunnen we deze specifieker verzorgen. We verzekeren ons zo alleen te werken met producten die zijn afgestemd op uw eigen huidtype en huidconditie. Het gevolg met deze methode? Betere, snellere resultaten en de belofte dat u hetgeen gebruikt wat uw huid nodig heeft!

Schoonheidsbehandelingen op maat 

Den Haag en Zoetermeer

Werkend volgens de visie van Dermalogica krijgt uw schoonheidsbehandeling een flexibel karakter. In overleg bepaalt u waar onze gecertificeerde Dermalogica specialiste de meeste aandacht aan zal besteden. Zo wordt er rekening gehouden met wat uw huid nodig heeft en wordt de behandeling geheel ingevuld naar uw eigen schoonheidswensen.
 

Gepersonaliseerde treatments

Bij Beauty by Lisa kunt u schoonheidsbehandelingen reserveren van 30 (ProSkin 30), 60 minuten (ProSkin 60) of 75 minuten (ProSkin 75). Iedere gezichtsbehandeling bevat een aantal basiselementen. Hiernaast is het mogelijk om een losse module van 10 minuten bij te boeken zoals eens massage. Ook het epileren kunt u toevoegen aan de behandeling, hier wordt dan extra tijd voor u ingeboekt.

 

Doelgerichte treatments

Tevens is het mogelijk de gezichtsbehandeling te upgraden naar een meer doelgerichte treatment waarbij apparatuur wordt ingezet om de behandeling naar een nog hoger niveau te tillen.
 Er kan onder andere gewerkt worden met de volgende apparatuur passend bij uw behandeling:
·      Microdermabrasie wet
·      Microdermabrasie dry
Geavanceerde microdermabrasie met een combinatie van mechanische en chemische exfoliatie mogelijk. Door de diamanten opzetstukken wordt ervoor gezorgd dat u de meest geavanceerde wet/dry microdermabrasie-behandeling kunt ondergaan en snel het beste resultaat kan bereiken.

·      LED Lichtherapie
Geavanceerde lichttherapie met rood, blauw en gecombineerd licht. 

·      Microcurrent
Er kan maximaal resultaat behaald worden door middel van spierversteviging en specifieke iontoforese, waarbij de huid wordt gelift en de ingrediënten worden ingesluisd.

·      Microneedling
In de wereld van huidverbetering is het inzetten van microneedling een steeds populairdere techniek. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypes en biedt veel waarde bij huidcondities zoals acne, fijne lijntjes en rimpels, verslapping en hyperpigmentatie. 

·      BT Sonic; borstelapparaat waarmee de huid grondig wordt gereinigd
·      BT Analyze; huidanalyse waarmee o.a. de hydratatie wordt gemeten
·      BT Micro; voor het insluizen van producten en exfoliëren van de huid

De Doelgerichte treatments

Pro calm skin treatment

Verzacht huidcondities zoals eczeem, rosacea, psoriasis, atopisch eczeem, zichtbare roodheid en droogte. Deze gerichte treatment hydrateert, balanceert en herstelt de huidbarrière voor minder gevoeligheid en een kalmere huid.

Mogelijk in 30 of 60 minuten behandeling

Pro clear skin treatment

Jouw reis naar een zuivere huid start hier. Poriën-verzachtende technieken, extracties en anti-bacteriële werkstoffen werken samen om onzuiverheden tegen te gaan en de huid te kalmeren.

Mogelijk in 30 of 60 minuten behandeling

Pro bright skin treatment

Vervaag donkere vlekjes en onthul een heldere huid. Deze treatment combineert een verhelderende peel met elektronische insluizing en professional-grade Vitamine C, Niacinamide en Hexylresorcinol, voor het effectief behandelen van hyperpigmentatie.

Mogelijk in 30 of 60 minuten behandeling

Pro firm neck + skin treatment

Een uitgebreide workout voor het gezicht en de hals. Een verstevigende en conditionerende diepe weefselmassage wordt gecombineerd met hertexturerende en voedende actieve werkstoffen voor een stevigere huid.

Mogelijk in 30 of 60 minuten behandeling

Pro add-on treatment

Vraag naar onze gerichte add-on treatments.

 

Iedere behandeling wordt gepersonaliseerd. De behandelingen zijn aan te passen rondom uw huidproblemen, leefstijl, agenda en wensen. Bij uw eerste behandeling nemen we tevens een intakegesprek af waarin we belangrijke gegevens noteren zodat wij weten waar we eventueel rekening mee moeten houden tijdens de behandeling zelf. Tot slot krijgt u na afloop van de behandeling een adviesgesprek over uw huid en vertellen we met welke producten u deze het beste kunt verzorgen.

Geavanceerde treatments

Pro power peel

Onze sterkste en snelste chemische peeling. Deze unieke peeling met drie verschillende zuren biedt diepe exfoliatie die 100% wordt afgestemd op jouw huid. Deze behandeling richt zich effectief op verkleuring, textuur en onzuiverheden.

Mogelijk in 30 of 60 minuten behandeling

Microneedling

Deze treatment activeert het huidherstel en de collageenproductie. Deze treatment werkt krachtig op donkere vlekjes, rimpels en vergrote poriën. Meer informatie over microdermabrasie.

Mogelijk in 60 minuten of 75 minuten (gezicht en hals)

Pro microneedling

Deze treatment activeert het huidherstel en de collageenproductie. Met geavanceerde technieken werkt deze treatment krachtig op donkere vlekjes, rimpels en vergrote poriën. Meer informatie over microdermabrasie.

60 minuten

Pro nanoneedling

Wil je een zichtbaar gladdere huid en geen downtime? Exfolianten en professionele serums worden de huid ingebracht met een uniek apparaat met kleine kegeltjes, voor maximale productpenetratie. Meer informatie over microdermabrasie.

 

60 minuten

Microdermabrasie

Een combinatie van een mechanische en chemische exfoliatie. Meer informatie over microdermabrasie.

Mogelijk in 30 of 60 minuten behandeling

Microcurrent

Werken op de verslapping van de huid en rimpelvorming veroorzaakt door spieren en verslapping. Door middel van spierversteviging en specifieke iontoforese, wordt de huid gelift en ingrediënten kunnen worden ingesluisd.

Mogelijk in 30 of 60 minuten behandeling

LED Bt-accent

bt-accent® LED Lichttherapie

Den Haag, Willem de Zwijgerlaan

Een behandeling geoptimaliseerd met geavanceerde lichttherapie.
Blauw licht is ideaal voor de behandeling van huidvlekken en oneffenheden op de huid zoals comedonen. Blauw licht geeft goede resultaten bij acne omdat het de bacterie die de acne veroorzaakt vernietigt.

Rood licht komt dieper in de huid en werkt huidverbeterend. Deze golflengte stimuleert het produceren van fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeterd en het stimuleert ook de doorbloeding van de huid en is daarom ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlicht-beschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

U kunt de bestaande Pro Skin behandelingen uitbreiden met de LED-lichttherapie of u kunt een volledige LED-behandeling boeken.