Ontdek de kracht van de Icesculptor Cryolipolyse bij Beauty by Lisa Den Haag

Ben je op zoek naar een veilige en effectieve manier om ongewenst vet te verliezen zonder chirurgie, naalden, strenge diëten of hersteltijd? Bij Beauty by Lisa bieden we nu de revolutionaire Icesculptor Cryolipolyse behandeling aan – jouw oplossing voor een strakker en slanker lichaam!

 

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse, ook wel bekend als vetbevriezing, is een innovatieve behandelmethode die vetcellen vernietigt door ze bloot te stellen aan extreme kou. Het proces is non-invasief en richt zich specifiek op het onderhuidse vetweefsel zonder de omliggende huid of andere weefsels te beschadigen.

Hoe werkt de behandeling?

Tijdens de Icesculptor Cryolipolyse behandeling wordt het te behandelen gebied gekoeld met een geavanceerde applicator. Een gelpad wordt op de huid geplaatst, waarna de applicator het gebied vacuüm zuigt en de temperatuur verlaagt. De vetcellen in dit gebied kristalliseren door de kou en worden daarna door het lichaam op natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd.

 

Wat kun je verwachten?

Bij het starten van de behandeling voel je een intens koud gevoel dat meestal binnen de eerste 10 minuten afneemt en overgaat in gevoelloosheid. Gedurende de sessie kun je ontspannen, een boek lezen, op je telefoon surfen of zelfs een dutje doen. Maar ook kunt u een andere behandeling tegelijkertijd laten uitvoeren. Het comfort en de wensen van onze cliënten staat bij ons voorop.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De meeste mensen behalen hun gewenste resultaat na slechts drie behandelingen. Deze behandelingen vinden plaats met tussenpozen van 10 weken. Voor een blijvend resultaat raden we gemiddeld één onderhoudsbehandeling per jaar aan, afhankelijk van je levensstijl en persoonlijke doelen.

 

Resultaten en herstel

Na de behandeling begint je lichaam direct met het afvoeren van de dode vetcellen, een proces dat enkele maanden kan duren. De meest indrukwekkende resultaten worden meestal na 2 tot 4 maanden zichtbaar, maar het lichaam blijft tot 6 maanden na de behandeling werken aan de afvoer van vetcellen.

 

 

Geschikte behandelingszones

De Icesculptor Cryolipolyse is ideaal voor hardnekkige vetophopingen in de buik, love handles, billen, bovenbenen, armen en zelfs de onderkin. Of je nu een fanatieke sporter bent met specifieke probleemzones of gewoon wat extra hulp nodig hebt om je gewenste figuur te bereiken, deze behandeling is voor vrijwel iedereen geschikt.

 

Waarom kiezen voor Icesculptor Cryolipolyse bij Beauty by Lisa?

Bij Beauty by Lisa staat jouw welzijn voorop. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat elke behandeling op maat wordt afgestemd en in een comfortabele en ontspannen omgeving plaatsvindt. Met de nieuwste technologie en persoonlijke aandacht helpen we je op weg naar een strakker, slanker en zelfverzekerder lichaam.

Deze behandeling is te boeken vanaf 19 juni 2024!