Groothandel BBL

Groothandel Beauty by Lisa is uw specialist op het gebied van wimperextensions, MY Beautiful Eyes, Gelish, CND Shellac & Vinylux . Via onze eigen groothandel leveren wij aan tal van salons en subdistributeurs in Nederland, België en Duitsland. Werkt u al met wimperextensions, MY Beautiful Eyes, Gelish, Shellac of Vinylux en bent u opzoek naar inkoopmogelijkheden of adviezen? Lees dan verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen of ga direct naar groothandelbbl.nl.

GROOT ASSORTIMENT & PRODUCTKENNIS

Onze focus ligt op het aanbieden van een goede service en snelle levering. Met een uiterst compleet aanbod in wimper-, wenkbrauw- en nagelproducten onderscheiden wij ons van andere groothandels in de branche. Door intensief contact met leveranciers en fabrikanten houden we de kennis van producten hoog en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat we deze meteen naar u kunnen doorzetten.

INKOPEN PRODUCTEN

Als importeur en distributeur van verschillende merken houden wij reeds bij menig salon de voorraad op peil. We verzenden maandag t/m vrijdag en wanneer u voor 15.30u besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Ook is het mogelijk om van maandag t/m zaterdag producten af te komen halen op onze locatie in Zoetermeer of u kunt op afspraak uw producten komen afhalen op de Willem de Zwijgerlaan in Den Haag. U bent daarnaast van harte welkom om langs te komen in onze Showroom te Zoetermeer. Voor meer informatie en inkoop van producten verwijzen we u naar onze online groothandel. We voorzien u graag van advies.

 

Wist u dat...? Groothandel Beauty by Lisa importeur is van het pigmenten merk Li Pigments voor permanente make-up behandeling? U kunt ook een kijkje nemen op de website van Lipigmentsnetherlands.

OPENINGSTIJDEN GROOTHANDELBBL:

In Zoetermeer zijn wij geopend op maandag van 09.00 - 17.00 en dinsdag t/m zaterdag van 9.00 - 18.00.
Wilt u in de ochtend tussen 08.00 - 09.00 iets afhalen dan kan dit op afspraak.
Op dinsdag- en donderdagavond is er een mogelijkheid tot het afhalen van uw bestelling tot 21.00. Alleen op afspraak

Heeft u vragen over onze trainingen en opleidingen?
Dan kunt u ons altijd bellen of mailen naar opleidingen@groothandelbbl.nl.

OPLEIDINGEN GROOTHANDEL BEAUTY BY LISA

De vraag naar wimperbehandelingen is de afgelopen jaren flink gegroeid, steeds meer mensen kiezen vanwege het gemak en het mooie resultaat voor wimperextensions! – Lash to impress – Heeft u interesse om zelf aan de slag te gaan met het zetten van wimperextensions? Misschien heeft u gehoord over de bijzondere innovatieve behandeling Brow Vitamin? Bent u ook geïnteresseerd in de zeer populaire gellak van CND Shellac? Of heeft u al een salon en wilt u graag uw huidige aanbod met de nieuwste behandelingen uitbreiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kijk snel verder bij onze opleidingen!