Permanente Make-up (PMU)

Permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten met een ultra dunne naald in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing bij de uiterlijke verzorging. De behandeling is bij zowel vrouwen als mannen een uitkomst. Door de micropigmentatie kan er met kleur op de juiste plaatsen een accent gelegd worden. De behandeling is naast een uitkomst op het gebied van gemak, ook ideaal voor klanten met trillende handen, een visuele beperking, make-up allergie of gevoelige ogen.

Onze PMU specialisten weten subtiel te corrigeren, waardoor de natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Het aanbod in technieken en behandelingen is eindeloos, maar de meest gekozen vormen van permanente make-up zijn de ombre wenkbrauwen. Uitgelopen make-up is verleden tijd!

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Permanente make-up is voor veel klanten geschikt. De meest voorkomende redenen worden onderstaand benoemd:

  • Asymmetrie in de wenkbrauwen
  • Geen of weinig wenkbrauwhaar (bijvoorbeeld door epilatie of ziekte)
  • Een allergie voor make-up
  • Snel last van traanogen waardoor make-up uitloopt
  • Brildragend en hierdoor slecht zicht bij het opmaken

Wat zijn de mogelijkheden van permanente make-up?

  • niet aanwezige of onvolledige wenkbrauwen aanvullen
  • corrigeren van asymmetrische wenkbrauwen

Er zijn oneindig veel mogelijkheden en variaties in kleur, lengte en dikte. Uw wensen kunnen altijd besproken worden in een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Wat houdt de behandeling in?


Permanente Make-up (PMU) is een pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten (kleuren) in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Met een ultra dunne naald en pigment wordt er een wenkbrauw gezet. De behandeling begint met uitgebreide uitleg. Vervolgens wordt de wenkbrauw zorgvuldig getekend aan de hand van uw eigen uitgemeten gezichtslijnen. Ook de kleur wordt vooraf zorgvuldig bepaald aan de hand van uw wens en onze expertise. Zodra u en de behandelaar beide 100% eens zijn over de vorm en kleur wordt er pas begonnen met het pigmenteren. Na de behandeling krijgt u instructies mee naar huis, zodat u weet wat wel en wat niet te doen. Na enkele weken komt u terug op controle en volgt er eventueel een nabehandeling.


LET OP: U kunt alleen telefonisch een afspraak maken voor de permanente make up.