Permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten met een ultradunne naald in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing bij de uiterlijke verzorging. De behandeling is bij zowel vrouwen als mannen een uitkomst. Door de micropigmentatie kan er met kleur op de juiste plaatsen een accent gelegd worden. De behandeling is naast een uitkomst op het gebied van gemak, ook ideaal voor klanten met trillende handen, een visuele beperking, make-up allergie of gevoelige ogen.

Onze PMU specialisten weten subtiel te corrigeren, waardoor de natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Het aanbod in technieken en behandelingen is eindeloos, maar de meest gekozen vormen van permanente make-up zijn de ombre wenkbrauwen. Uitgelopen make-up is verleden tijd!

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Permanente make-up is voor veel klanten geschikt. De meest voorkomende redenen worden onderstaand benoemd:

  • Asymmetrie in de wenkbrauwen
  • Geen of weinig wenkbrauwhaar (bijvoorbeeld door epilatie of ziekte)
  • Een allergie voor make-up
  • Snel last van traanogen waardoor make-up uitloopt
  • Brildragend en hierdoor slecht zicht bij het opmaken

Wat zijn de mogelijkheden van permanente make-up?

  • niet aanwezige of onvolledige wenkbrauwen aanvullen
  • corrigeren van asymmetrische wenkbrauwen

Er zijn oneindig veel mogelijkheden en variaties in kleur, lengte en dikte. Uw wensen kunnen altijd besproken worden tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Ombre Brows - Powder Brows : wenkbrauwbehandeling

Powderbrow is een nieuwe semipermanente make-up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect, die jou in de ochtend veel tijd zal besparen! De powderbrow techniek is geschikt voor alle huidtypes.

Microblading : wenkbrauwbehandeling

Microblading is een techniek op het gebied van semi-permanente make-up waarbij we elk haartje individueel met een microblading-blade tekenen. We kiezen de juiste kleur pigment passend bij jouw eigen wenkbrauwhaartjes, haarkleur en huidtone. Er wordt rekening gehouden met de vorm van het gezicht en er wordt goed gekeken naar de natuurlijke haargroeirichting. Hierdoor wordt een mooi en natuurlijk resultaat verkregen.

Infra Lash

Een Infralash kan ontzettend veel doen voor uw algehele look en uitstraling.

De infralash eyeliner is een heel dun lijntje tussen de wimper haartjes. Dit zorgt ervoor dat je wimpers voller lijken. Bovendien zorgt deze techniek voor een natuurlijk effect. Je ogen zullen meer opvallen en zij ogen groter door de infralash-techniek. De techniek is voor iedereen die er niet té opgemaakt wilt uit zien maar wel een frisse ooglook wilt.

Wat houdt een permanente make-up behandeling in?


Permanente Make-up (PMU) is een pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten (kleuren) in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Met een ultradunne naald en pigment wordt er een wenkbrauw gezet. De behandeling begint met uitgebreide uitleg. Vervolgens wordt de wenkbrauw zorgvuldig getekend aan de hand van uw eigen uitgemeten gezichtslijnen en uw wensen. Bij de eyeliner is tekenen niet altijd nodig. Ook de kleur wordt vooraf zorgvuldig bepaald aan de hand van uw wens en onze expertise. Zodra u en de behandelaar beide 100% eens zijn over de vorm en kleur wordt er pas begonnen met het pigmenteren. Na de behandeling krijgt u instructies mee naar huis, zodat u weet wat wel en wat niet te doen. Na enkele weken komt u terug op controle en volgt er een nabehandeling.

Enkele voorbeelden van de PMU; Ombre brows

Enkele voorbeelden van de PMU; Infralash eyeliner

Meer voorbeelden zijn te zien op onze instagram pagina

Permanente Make-up (PMU)


LET OP: wij vragen een aanbetaling van 25% bij een PMU behandeling