OPLEIDINGEN BEAUTY BY LISA

Beauty by Lisa biedt vakkundige opleidingen aan in haar eigen opleidingsinstituut gevestigd te Zoetermeer. Bent u op zoek naar de nieuwste behandelingen om het huidige aanbod in uw schoonheids-, nagel- of kapsalon uit te breiden? Of wilt u gaan starten met een salon? Dan bieden wij de opleiding waar u naar zoekt. Bij Beauty by Lisa bent u voor een kwalitatief goede trainingen aan het goede adres!

PROFESSIONALITEIT & DESKUNDIGHEID

Beauty by Lisa is als bedrijf erkend voor het begeleiden van leerlingen. Dit wordt beoordeelt door KOC Nederland in opdracht van het Ministerie van Onderwijs. Tijdens onze opleidingen vinden we persoonlijke aandacht belangrijk en gaan we zorgvuldig te werk. Onze cursussen zijn praktijkgericht met oog voor detail. Als specialist in wimpers verzekeren wij u van een goed verzorgde opleiding, waarbij we u alle tips en tricks bijbrengen. Ons gedreven en goed getraind personeel beschikt over een uitgebreide kennis van ons vakgebied. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u ten alle tijden met het aanleren van uw vaardigheden als wimperstylist.

Bent u benieuwd naar alle opleidingen van Beauty by Lisa, Bekijk dan onze website van
Groothandel Beauty by Lisa!

https://www.groothandelbbl.nl/opleiding

Cursus Lash Lifting

Tijdens de Lash Lifting training leert u de wimpers te liften door middel van een permanent. Hierdoor hoeven uw klanten nooit meer een wimperkrultang te gebruiken. De krul blijft zo’n 4 tot 6 weken zitten.
Bekijk snel hier alle informatie!

Opleiding wimperstyling

Beauty by Lisa heeft al jaren ervaring met het geven van trainingen op het gebied van wimperstyling. U bent bij ons dan ook op de goede plek voor één van onze wimperopleidingen.

Cursus wenkbrauwstyling

U kunt bij ons terecht voor verschillende wenkbrauwtrainingen en opleidingen. Zo kunt u het modelleren en verven van de wenkbrauwen aanleren, henna voor de wenkbrauwen en zelfs PMU, microblading.

Cursus nagelstyling

Maak kennis met de innovatieve power polish van CND en/of Gelish! CND Shellac houdt tot wel 3 weken en beschadigt de natuurlijke nagel niet. 

Cursus tandenbleken

De behandeling tanden bleken wordt steeds populairder. Daarom bieden steeds meer schoonheidssalons dit aan in hun praktijk. Wij bieden een gecertificeerde opleiding tandenbleken aan.

Cursus DS V-Line

De DS V-Line collageendraden treatment is een cosmetische behandeling waarbij er door middel van een speciale techniek collageendraden worden aangebracht in de huid. De DS-V Line collageendraden in combinatie met de unieke serums zorgen voor meer volume in het gezicht, dit komt doordat het collageen in een diepere huidlaag trekt, waardoor ook de diepere rimpels worden aangepakt! 

Waxen - Harsen

Ontharen is een belangrijke en vaak geboekte behandeling in de schoonheidsbranche. U kunt deze behoefte van de klant vervullen door middel van de ontharingstechniek waxen/harsen.

Microblading 

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen wij de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren.