Baby Tycoon Award

Baby Tycoon Award

BEAUTY BY LISA WINT BABY TYCOON AWARD

Beauty by Lisa heeft de Baby Tycoon Award gewonnen. De Baby Tycoon Award wordt door de Kamer van Koophandel uitgereikt aan de meest succesvolle startende onderneming van het jaar in de regio Haaglanden.

Tijdens de door John Williams gepresenteerde finale in het Kyocera Stadion konden de 4 finalisten hun bedrijf nog een allerlaatste keer van de beste kant laten zien aan de vakjury en het aanwezige publiek. Iedere finalist kreeg de gelegenheid hun bedrijf in 5 minuten op een creatieve manier te presenteren waarna zowel de vakjury als het publiek de finalisten stevig aan de tand voelden.

Hierna werd de winnaar van de publieksprijs bekend gemaakt, deze prijs werd gewonnen door de ondernemer met de meeste publieksstemmen. Beauty by Lisa had de eer de meeste stemmen te hebben gekregen in de internetpoll en van de mensen in de zaal en kreeg dan ook deze award uitgereikt.

Na alle 4 de finalisten te hebben beoordeeld op hun ondernemingsplan, creativiteit, innovatie en haalbaarheid, maakte de vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van ABN AMRO, Ernst & Young, Solon Advocaten en de Kamer van Koophandel bekend dat Beauty by Lisa de grote winnaar van de Baby Tycoon Award 2013 was.

Beauty by Lisa is een schoonheidssalon gevestigd in Den Haag en Zoetermeer. Het bedrijf wil klanten een zo compleet mogelijk aanbod bieden in schoonheidsverzorging op hoog niveau. Beauty by Lisa is als één van de eerste bedrijven in Nederland begonnen met één-op-één wimperextensions en staat inmiddels bekend als de landelijke specialist hierin. Beauty by Lisa heeft ook een eigen opleidingscentrum en groothandel en biedt daardoor alles op het gebied van wimperstyling onder 1 dak.