CRYOTHERAPIE

De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Cryotherapie.
De Cryo21 werkt op basis van koudetherapie. Er wordt manueel gewerkt op een temperatuur tussen de 0°en -10° C waardoor we een thermische schok creëren in de vetcellen die afkoelen tot -4° C. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood. Dit spectaculaire apparaat geeft niet alleen fantastische resultaten op het gebied van afslanken maar eveneens op het gebied van versteviging! De behandeling duurt slechts 20-30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Elke keer dat u behandeld wordt met Cryo21 zal een laagje vetcellen verdwijnen, dit zult u direct zien in de cm omvang van de behandelplek.

Hoe werkt het?
Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en die verminder je door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is met sporten en gezonde voeding. Denk hierbij aan cellulitis, maar we willen er natuurlijk wel graag van af!
Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd.
Dermatologen aan de prestigeuze Harvard Medical School (VS) dr. Dieter Manstein en dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren (bevriezen). Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

 

Welke zones kunnen er worden behandeld?
Door de soepel beweegbare kop kunnen we doelgericht werken op de zones die u wilt zoals; gezicht, hals & decolleté, dubbele kin, armen, borsten, lovehandles, buik, rug, billen, rijbroek, dijen en kuiten.

Effecten op het lichaam:
*Bevriezen van de vetcellen
*Versteviging van de huid
*Vermindering cellulitis
*Contourverbetering en afslanking van het lichaam
*Stimulering bloedsomloop
*Draineert afvalstoffen en lymfe

Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken, of vetophoping laten verdwijnen. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, borsten liften en verstevigen enz.


Is het veilig?
Onderzoek heeft aangetoond dat alleen de vetcellen kwetsbaar zijn voor de effecten van koude en dus niet de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier het lichaam verlaten zonder nadelige effecten. Het effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en kristalliseren (bevriezen) bij een temperatuur boven het vriespunt.
Met behulp van de Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Allereerst doen we een intakegesprek waarbij we uw wensen en verwachtingen bespreken. Ook worden de contra-indicaties besproken. Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten en maken we een voorfoto.De behandeling zelf duurt 20-30 minuten. Er wordt een cellulitis creme of verstevigende creme aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging). Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel! Na de behandeling meten we weer zodat u meteen het resultaat ziet.

Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig om een mooi resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de vetcel is weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog 2 weken door. Wij adviseren daarom ook om veel water te drinken om het goed door te spoelen zodat de vetcellen sneller afgevoerd worden.
 

Proefbehandeling!
Om u kennis te laten maken kunt u een proefbehandeling boeken voor slechts €85,- (i.p.v. de reguliere €120,-). 
Een complete kuur van 6 behandelingen kost €720,-. Mocht u deze afnemen krijgt u 1 behandeling gratis. Dus 6+1 gratis. 

Wat moet u na een behandeling wel en niet doen?
Als u een kuur wilt volgen is het noodzakelijk dat u een gezonde levensstijl hebt en dat u voldoende beweegt (richtlijn is 12.500 stappen per dag!) en dat u minimaal 2 liter water per dag drinkt. Uit ervaring is gebleken dat klanten die niet genoeg drinken langzamer vet verliezen dan klanten die wel minimaal 2 liter water drinken per dag (thee mag ook).  Daarnaast mag u 2 uur na de behandeling niet intensief gaan sporten, warm bad nemen of sauna/ jacuzzi gebruiken

Uw afspraak of proefbehandeling online reserveren?
U kunt uw afspraak via ons online reserveringssysteem online boeken.
Let u hierbij wel op het volgende: ons apparaat wisselt per locatie:

- Op de ONEVEN WEKEN kunt u een afspraak boeken op onze locatie in ZOETERMEER
- Op de EVEN WEKEN kunt u een afspraak boeken op onze locatie in DEN HAAG, Willem de Zwijgerlaan
* U kunt ons uiteraard altijd bellen of mailen voor het maken van een afspraak.